Автор
Woman.bg

Коя е идеалната ти половинка според тибетския хороскоп?

Според философията на древните тибетци годината на раждане може да ни разкрие много както за нашия характер и качества, така и за идеалната ни половинка. Той може да ни посвети и в тайните на нашите предишни превъплъщения на Земята, а в същото време да хвърли светлина и върху голяма част от нашето бъдеще.

Така че, ако и вие сте любопитни да узнаете какви личности сте били в предходните си превъплъщения на Земята и как да откриете перфектния си партньор, разберете коя е вашата тибетска зодия и какво казва тя за вас, вашето минало и бъдеще:

Монах в компанията на маймуна

Вие сте открита, лъчезарна, остроумна и весела личност. С лекота завладявате сърцата на всички край вас. Трудно ще се намери нещо, което да помрачи настроението ви. Проявявате деликатност и финес в отношението си към околните. Винаги изслушвате отсрещната страна. В миналите си животи сте били гадател, комедиант, пътуващ търговец или някакъв вид владетел на малка общност.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Вашите перфектни партньори са от зодиите Пазител на огъня и Езерна костенурка. Избягвайте да създавате връзка с Източник на чиста вода.

Жарко слънце

Вие сте човек, който съумява да запази самообладание и да се справи с всяка една трудна ситуация. На вас винаги може да се разчита. Откроявате се с изключителното си чувство за хумор. Притежавате силен магнетизъм спрямо противоположния пол. Обичате свободата. В миналите си животи сте били религиозен лидер, ловец, съветник, търговец на амулети, учител.

Щастливите ви числа са 12, 24, 36. Подхождате си много със зодия Кожена гривна и Кобра, имате доста различия с Черен Бивол.

Нова луна

Вие сте чувствителна и нежна натура, копнееща за любов и романтика. Изпълнени сте с творческа енергия, особено през тъмните часове от денонощието. В миналите си животи сте били детектив, лекар, председател на някакъв таен съюз, ловец, собственик на механа.

Щастливите ви числа са 11, 23, 35. Подхождате си най-много с Черен бивол и друга Нова луна, не се разбирате с Метален гонг.

Черен бивол

Сприхави и невъздържани. Не търпите несправедливото отношение, било то спрямо вас или някой друг. Обичате да казвате нещата директно, без заобиколки. Чувствате се в свои води само тогава, когато държите юздите в свои ръце. Контролът и властта е втората ви природа. Вие сте родени за лидери. В миналите си животи сте били политик, общественик, собственик на голям бизнес, диригент, съдия.

Щастливите ви числа са 10, 22, 34. Най-много си подхождате с Ярък въздушен змей и Нова луна. Нямате перспективи с Жарко слънце.

Кожена гривна

Привлечени сте от всичко мистично и непознато. Трудно се влюбвате, но случи ли се, обичате с цялото си сърце. Знаете какво искате от живота. Спокойни и уравновесени натури, които обичат тишината и хармонията в отношенията. В миналите си животи сте били често на ръба на закона – търговци на оръжие, иманяри, собственици на публични домове, занимавали сте се с хазарт. Но пък сте преминали и през длъжности като дипломат, алхимик, гадател.

Щастливите ви числа са 9, 21, 33. Най-много си пасвате със зодиите Жарко слънце и Кобра. Не се препоръчва връзка с Ярък въздушен змей.

Езерна костенурка

Винаги мислите, преди да действайте. Упорити сте и целеустремени. Каквото си поставите за цел, го следвате докрай. Във връзката си най-много държите на нежността и чистите чувства. Лесно обаче може да се поддадете на изкушения. По-добре е да се доверите на интуицията и разума си. В миналите си животи сте били „строители“, тоест вашите професии винаги са били свързани със създаване – зидари, ковачи, земеделци, животновъди, шивачи, тъкачи…

Щастливите ви числа са 8, 20, 32. Най-много си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Пазителя на огъня. Нямате перспективи с Нова луна.

Метален гонг

Щедрост, лоялност и благородство - това са трите думи, които описват представителите от тази интересна зодия. Вие сте високо извисена личност, която презира лъжата и пошлостта. Склонни сте винаги да обвинявате себе си, дори когато няма никакво основание за това, така че, от време на време е добре да му отпускате малко края и да не се смятате отговорни за целия свят. В миналите си животи сте били археолог, скулптор, обущар, адвокат.

Щастливите ви числа са 7, 19, 31. Най-много ще ви паснат Нефритена колона и Източник на чиста вода. Стойте далече от Новата луна.

Нефритена колона

Невежеството ви отвращава, а насилието направо ви депресира. Вие сте аристократична личност, не си падате по шумните тълпи, предпочитате да сте сами или само в компанията на най-близките си. Не се доверявате лесно, но пък когато се влюбите, сте готови да жертвате дори живота си за любовта. В миналите си животи сте били златари, дизайнери, жокеи, занимавали сте се с животни, но не, за да ви носят месо и кожи, а по-скоро сте се грижили за тях.

Щастливи числа 6, 18, 30. Пасвате си най-много с Източник на чиста вода и Метален гонг, нямате съвместимост с Пазителя на огъня.

Източник на чиста вода

Вие не знаете какво е жестокост, не понасяте комерсиализма и несправедливостта. Уважавате чувствата на хората и никога няма да предадете тези, които са спечелили доверието ви. Във връзките ви сте много всеотдайни и грижовни. В миналите си животи сте били певци, музиканти, свещеници, дипломати и мебелисти.

Щастливи числа 5, 17, 29. Най-много сте съвместими с Нефритена колона и Метален гонг. Не се препоръчват взаимоотношения с Монах в компанията на маймуна.

Пазител на огъня

Поставяте си високи цели и ако не ги постигнете, изпитвате разяждащо чувство за вина. Имате много приятели и въпреки това често се чувствате сами. Защото вашата мисия е да носите светлина в този мрачен свят, но не и да бъдете разбирани. Малко ще са хората, които наистина ще успеят да ви опознаят напълно, просто защото вие сте прекалено богата и надарена личност. В миналите си животи сте били лекари, билкари, готвачи, откриватели, учени.

Щастливите ви числа са 4, 16, 28. Най-добре си пасвате с Монах в компанията на маймуна и Езерна костенурка. Не се обвързвайте с Нефритена колона и Кобра.


Кобра

Вие сте велики оратори! И най-скучната история ще направите завладяваща. Умеете да вдъхвате емоции в другите и ако правилно използвате това си качество, ви чакат много успехи. Щастието в любовта ще ви съпътства през целия ви живот. В миналите си животи сте били пирати, трубадури, лихвари, ковчежници, монарси.

Щастливи числа 1, 13, 25. Най-добре си подхождате с Жарко слънце и Кожена гривна. Не си подхождате с Пазителя на огъня.

Сияещ въздушен змей

Вие сте винаги различни и непредвидими. В един миг сте отмъстителен дракон, в следващия сте щастлива, пъстра пеперуда. Способни сте да се извисите над светските проблеми и да виждате живота по по-друг начин. В същото време сте и супер докачливи. В миналите си животи сте били художници, контрабандисти, пратеници, поети, писатели.

Щастливите ви числа са 3, 15, 27. Пасвате си отлично с Черен бивол и Нефритена колона. Не сте съвместими с Кожена гривна.

Четете още: Четирите мъдри принципа на тибетското възпитание