Автор
Woman.bg

Пуритани скочиха срещу бизнеса със секс кукли

Бизнесът със секс кукли се разраства все повече и като че ли е много по-модерно мъжете да задоволяват еротичните си желания с неодушевени предмети, отколкото с проститутки. В света вече няколко публични домове заложиха на куклите за удоволствие, а в края на януари във Франция дори отвори врати заведение, което предлага само услугите на три секс кукли – Ким, Лили и София. Всеки клиент заплаща 89 евро за 60 минути, прекарани с една от тях. Името на заведението е „Ексдолс“ и се намира в апартамент в сърцето на столицата Париж.

Въпреки че съществува съвсем отскоро, в момента публичният дом е застрашен от затваряне. Причината за това е, че се появиха критици, които определиха мястото като „унизително“ и подхранващо желанието за насилие. Освен това във Франция е напълно забранено да притежаваш или ръководиш подобно заведение. Официално „Ексдолс“ е регистриран като игрален център, но дейността, която се извършва в него, е повече от ясна за жителите на града. Предстои градските съветници да решат какво ще се случи с първия публичен дом с кукли, който вече се радва на много клиенти.

Собственикът на „Ексдолс“ разкрива пред медиите, че по-голямата част от хората, които го посещават са мъже, но не липсват и двойки, желаещи да палуват с някоя от куклите.

Четете още: Учените: Хората, които имат сестра, са по-щастливи!