След като понатрупа опит и в областта на кинорежисурата, актьорът Бен Афлек отново е във вихъра си и снима поредния си филм на Хаваите. Там обаче звездата от „Арго“ не е сам, а заедно с бившата си съпруга – актрисата Дженифър Гарнър, и трите деца на двойката. Поразпадналото се семейство беше там за великденския уикенд. Значи ли това, че помирението между двамата е в кърпа вързано и че Афлек и Гарнър са се събрали?

Звездната фамилия беше за кратко забелязана да се наслаждава на делфините и морските лъвове в парка и изглеждаше така, сякаш никога не са е разделяла, пише People.

Но за разочарование на феновете, които се надяват, че бившата двойка в скоро време може отново да се събере, това няма да се случи.
Гарнър и Афлек са прекарали почивката си на Хаваите абсолютно разделени един от друг. Докато Афлек се е забавлявал, заобиколен от децата си, които са на възраст от 5 до 12 години, Гарнър се е наслаждавала на великолепните природни забележителности в компанията на своя приятелка – фитнес инструкторката Симон Де Ла Рю.

View post on Instagram
 

Местата, където актьорите са били отседнали по време на великденската си ваканция на островите, също са различни. Според People, докато Афлек и малчуганите са били в къща сред красива природна местност, 45-годишната Гарнър била заложила на хотел в някой от курортите наблизо.

В публикацията на изданието също така се посочва, че новата приятелка на Афлек Линдзи Шукъс вече е била при актьора на Хаваите седмица преди семейството му. Това още повече навежда на мисълта, че Бен и Дженифър са заедно единствено, заради родителските си задължения.

Двамата актьори се разделиха през 2015 г. след слухове, че Афлек е изневерил на съпругата си с бавачката на децата. Тогава Дженифър Гарнър подаде документи за развод през април 2017 г. През ноември миналата година те се събраха отново заедно, но само, за да отбележат Деня на благодарността с децата си.

Четете още: Вижте новия мъж на Дженифър Гарнър