Автор
Woman.bg

Ударна доза сексапил - Хайди Клум топлес в Мексико

Хайди Клум - една от вечните красавици, реши да демонстрира невероятното си тяло в Мексико, където се радва на романтични мигове с новата си половинка. Преди време стана ясно, че 44-годишният модел има връзка с 28-годишен чаровник.

Папараците успяха да изловят двойката около басейн, където Хайди реши да се разходи без горнище. Тя бе единствно по черно долнище и тъмни очила, но с перфектната й фигура не й е нужно нищо друго. Припомняме ви, че звездната дама, освен успешен модел с безупречно тяло, е и майка на 4 деца.

Очевидно Хайди и новият й любим, Том, обичат да прекарват времето си заедно и никак не се притесняват да демонстрират интимност на публични места. Медиите научиха за романса между двамата едва преди месец, но може би отношенията им датират от повече време.

А каква е рецептата да бъдеш майка на 44 г., но в същото време да продължаваш да поддържаш не само успешна кариера, но и страхотен външен вид? Ето какво казва Хайди:

"Ще ви излъжа, ако ви кажа, че не се притеснявам от годините. Разбира се, че сега изглеждам много по-различно, отколкото когато бях на 21 г., но истината е, че най-важното е да се чувстваш комфортно в тялото си. И да харесваш това, което виждаш в огледалото. Не се опитвам да спра времето, нито да търся извора на вечната младост. Всички остаряваме и аз се опитвам да го приема без да се съпротивлявам".

Четете още: Джей Зи плакал, когато разбрал, че майка му е гей