Автор
Woman.bg

Не се отказвайте: 6 от 10 връзки започват с лош секс

Винаги, когато се спрем на човек, когото намираме за привлекателен и с когото мислим, че можем да имаме бъдеще, сме сигурни, че сексът особено първият, ще бъде невероятен. Или поне така се случва в повечето филми и сериали. Но всъщност в истинския живот това се случва сравнително рядко. Сексът изисква напасване между двама души и винаги първият път с нов партньор е донякъде сложен. Не знаем какво точно иска другият, притесняваме се как изглеждаме отстрани, не показваме достатъчно ясно какво би ни харесало и още много други причини ни пречат да се отпуснем и отдадем на страстта.

Но ако сте убедени, че само при вас сексът не е страхотен първия път, сме длъжни да ви споделим, че според скорошно проучване 6 от 10 връзки започват с лош полов акт. За щастие обаче 71% от участвалите в изследването твърдят, че незадоволителният първи секс с нов партньор не може да окаже негативно влияние върху връзката.



А какво всъщност означава „лош секс“?

Според 41% от участниците, повечето от които мъже, сексът е лош, защото не са изпитали оргазъм, 36% - заради липсата на любовна игра, а 21% - защото не са получили орална любов.

Почти всички участващи са единодушни, че сексът се подобрява с времето и са склонни да дадат втори шанс на партньора си.

Четете още: Тайната е разкрита: Ако изкарвате по равно, ще сте заедно завинаги