Автор
Woman.bg

Джерард Бътлър с български хубавици! (снимки)

Любимецът на нежната половина от човечеството Джерард Бътлър е отново в България.

След като прекара няколко седмици в София, в момента шотландският актьор се намира в Пловдив. Той е истинска сензация в Града под тепетата и из онлайн пространството не престават да се появяват кадри на звездата, направени от пловдивските му почитатели.

Вчера актьорът бе заснет да обядва в местен ресторант, като персоналът подчерта, че той е бил изключително вежлив и с охота се е снимал с всички пожелали. Днес пък се появиха кадри на Бътлър с две красиви дами от европейската столица на културата.

Бътлър е в България за снимките на лентата с работно заглавие "Падналият ангел", която ще се прожектира в киносалоните през 2019 г. Актьорът отново ще влезе в образа на Майк Банинг, а действието във филма ще се развива на борда на самолет. Другите звезди, които участват в кино продукцията, са Морган Фрийман, Джейда Пинкет Смит и Пайпър Поберо.



Това не е първото посещение на актьора у нас, като ви припомняме, че при една от предишните си визити той осинови българско кученце. Той го кръсти Шушка и според родни медии новият домашен любимец на Бътлър е с него в България и в момента.

View post on Instagram