Дъщерята на филмовата легенда Джеки Чан – 19-годишната Ета Чок Лам – Енджи, е принудена да живее като бездомна под мост, разкри самата тя.

Причината? Родителите ми са хомофоби, допълва девойката. Момичето разкрива, че е била принудена да напусне дома си, защото семейството не приема сексуалната й ориентация и връзката й с 30-годишната канадска блогърка Енди Отъм.

Енджи споделя това във видео, в което участва и самата Отъм. "Здравейте, аз съм дъщерята на Джеки Чан, а това е моето момиче Енди. Живеем като бездомници вече един месец заради нашите родители, които са хомофоби. Спим под мост, тъй като никой не иска да ни помогне," казва Ета в записа.

View post on Instagram
 

"Не разбирам какво се случва. Потърсихме помощ, но на никого не му пука. Затова снимахме това видео, защото не знаем какво да правим. Обичаме се, но се опитват да ни разделят," допълват момичета, пояснявайки, че са изхвърлени на улицата и са напълно безпомощни.

Разкритието на Енджи идва близо година след като се разбра, че момичето е опитало да се самоубие по време на почивка в Тайланд. Тогава новината бе официално потвърдена от майката на момичето. Причините за опита не са известни, но друг факт е известен – майка и дъщеря не са в добри отношения от години насам.

Джеки Чан и Илейн Енджи Йи-Лей, бивша Мис Азия, имат кратка афера, от която на бял свят се появява Ета. С баща си Енджи не поддържа връзка, въпреки че той публично призна момичето и дори помоли официалната си съпруга за прошка за изневярата, плод на която е и Ета.