Автор
Цвета Герчева

Клуни на 57: Най-лесният начин да съблазниш една жена, е да й позволиш тя да го направи

Вечният ерген Джордж Клуни преди броени часове навърши 57. Сега той има страхотна съпруга, две деца и цялото щастие на света. И макар много от холивудските актриси да казваха за него, че е "гнила ябълка" и никога няма да намери сили да се обвърже само с една жена, той реши да им докаже, че когато срещне правилната, ще й подари сърцето си.

Но кой е Джордж Клуни?

Мъжът, който казва, че скъпите коли са само, за да ви обръщат внимание и предпочита да кара съвсем обикновени, признава, че понякога славата му тежи. Затова най-много обича да се качва на мотора си (който също е съвсем обикновен) и да кара до някое малко градче, после да влезе в местната кръчма и да изпие едно питие с хората там.

Ботокс? Джордж много добре знае, че всичко което трябва да направи, за да подлудява жените по света е само да държи бутилка Мартини и да се усмихва. Клуни казва че много харесва посивялата си коса и бръчките и даже смята че така лицето му има характер и изглежда по-добре, отколкото на 20.

И понеже когато го питат дали не би се захванал някой ден с политика, той отсича: "Никога!", а след това обяснява, че е бил на прекалено много разюздани купони, преспал е прекалено много жени и доста пъти е взимал наркотици, ние днес ви представяме някой от най-емблематичните цитати на Клуни. Актьорът, който никога не излиза на срещи с почитателки, защото... "Не е честно, аз съм ловец, предпочитам да хвана жертвата, а не тя да ми се предлага".

"Единственото поражение, което може да ви се случи в този живот, е изобщо да не се опитвате каквото и да е."

"Най-добрият съвет, който съм чул в живота, беше от леля ми - великата певица Розмари Клуни: страхувай се от това да се събудиш на 70 години от страх от това, че не си направил нищо от онова, което си искал на 20. Просто го прави, без да се страхуваш от провал, в крайна сметка поне си опитал. Тези думи звучат в главата ми много често в последните години."

"Който и да си в този живот, понякога се чувстваш дяволски тъжен и сам."

"Най-лесният, простият и най-сигурен начин да съблазниш една жена, е да позволиш тя да го направи."

За моментите, в които спори с лююбимата си Амал, Клуни казва:
„Единственият начин да разрешим нещо е на канадска борба. Само това е моят шанс да спечеля срещу нея, защото ако това е една интелектуална битка, аз ще загубя. Тя е по-умната в семейството.“

"Сърцето не поумнява. Колкото и пъти да го излъжат, то ще се разтупти за някого отново."

"Заобикаляй се само с тези хора, които ще те дръпнат нагоре. И внимавай, защото животът е пълен с другите - тези, които искат да те съборят."