Тя е секси. С гореща кръв. Мнозина чуха за първи път името й на тазгодишната ,,Евровизия“. И вече я определиха като гръцката Бионсе. Тя е Елени Фурейра.

Къдрокоската е на 31 години. Освен певица, тя е още танцьорка и моден дизайнер. Започва музикалната си кариера през 2007 година, като част от момичешката гръцка група Mystique, а по-късно стартира самостоятелна кариера, след като групата се разпада през 2009-а.

Елени сключва договор с Universal Music Greece и дебютният й албум става факт през 2010 година. Преди броени дни тя представи песента „Fuego” на песенния конкурс „Евровизия 2018“ в Лисабон. Фурейра представляваше Кипър. Преди големия финал букмейкърите предричаха първото място за нея.

Израелката Нетта обаче отмъкна тази позиция с няколко точки разлика. Независимо от това Елени спечели мнозина със сексапилната си визия и динамично парче. Феновете я нарекоха гръцката Бионсе.

View post on Instagram
 


Родена е на 7 март в Албания. Още като дете обаче се мести с родителите си в Гърция и към днешна дата живее в Атина.

Трябва да се знае - сърцето на сексапилната гъркиня е заето. От 2016 година тя има връзка с испанския футболист от „Олимпиакос“ Алберто Ботия.

Елени е активна и в социалната мрежа, където изкушава със секси фотоси. Вижте ги!

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram