Америка има своята нова ,,Мис''. Нейното име е Сара Роуз Съмърс и е на 23 години. Блондинката участва на 67-о издание на конкурса. Преди да стигне до този конкурс тя е била коронована с лентата "Мис Небраска". Състезавайки се с още 50 жени Сара успя да изуми журито със своя ум, талант и красота.

На Сара й се наложи да отговори и на някои въпроси от журито. Тя размишлява на това, че всяко едно от четири деца в САЩ живее в семейство само с един родител. А конкретният въпрос към нея бе: "Какво влияние оказва това на днешното поколение относно сключването на брак и създаването на семейство?".

"Благодарна съм на съдбата, че аз съм израснала в дом с двама родители" каза тя, като сподели още, че отблизо се е сблъсквала с този проблем - на самотните майки. Сара поясни, че е работила в болница и е виждала много децар като е наблюдавала връзката между деца и родители, но за съжаление е имало и не малко самотни майки.

Припомняме, че миналогодишната носителка на титлата ,,Мис Америка" също беше на 23 години, когато спечели титлата. Сега брюнетката от Северна Дакота предаде щафетата на Сара.

Сара ще представи Америка на конкурса ,,Мис Вселена''.