Вчера вечният ерген Хю Грант, който до вчера не вярваше в брака, реши да сложи край на безгрижния живот като необвързан и каза „Да“ на дългогодишната си половинка Ана Ебърстийн.

По снимките, които обиколиха британските таблоиди стана ясно, че церемонията е била скромна и двойката е сключила брачен съюз единствено пред най-близките си приятели и роднини. Също така не бихме могли да подминем и визията на младоженците. Хю бе облечен в изискан тъмносин костюм, а булката в къса бяла пола и светла синя риза. Ана не беше заложила на пищна булчинска рокля, нито на тежък празничен грим. Тя просто изглежда щастлива и елегантна, а косата й е хваната на нисък кок.



Сватбата се състоя в Лондон и е първата за 57-годишния Хю Грант, който има три деца от половинката си Ана. Преди това той имаше дълга връзка с Елизабет Хърли.

Разбира се, по време на церемонията Ана и Хю си размениха брачни халки и то какви! Всъшност, на безименния пръст на булката забелязвами съвсем обичаен златен пръстен, докато от ръката на актьора блести голям пръстен, който е с три червени камъка.



И въпреки церемонията да беше семпла, двойката изглежда повече от щастлива.