Риана е свободна! Или поне това твърдят източниците. Според тях певицата е разбила сърцето на милиардера Хасан Джамел, с когото имаше връзка близо една година.

Все още не знаем каква е точната причина за раздялата им, но според близки до певицата тя е уморена от мъжете. Ето какво сподели източник пред "MediaTakeOut News":

"Връзката между Риана и Хасан беше хубава, но приключи. Разбира се, Риана беше тази, която сложи край на отношенията. Тя просто разбива мъжките сърца и този път не беше изключение. Риана се умори от Хасан. Понякога тя се уморява от мъжете".

И освен че Рири е една от най-големияте красавици в шоубизнеса и вероятно се е пренаситила на мъжко внимание,тя е и с изключително натоварен график. След няколко дни предстои да излезе филмът "Ocean`s 8", в който тя си партнира с Кейт Бланшет, Сандра Бълок и Ан Хатауей. Наскоро стартира и нейната колекцията за бельо, а в същото време тя не спира да радва феновете си и на музикалната сцена. И да не пропуснем - тя е основател на марката "Fenty Beauty". Очевидно чаровницата няма време за мъже.

Припомняме ви, че тя изживя една хубава любов с милиардера Хасан, като двамата бяха засечени да си разменят страстни целувки в басейн в Испания през юни 2017 г. По-късно папараците ги засякоха и на други места и стана ясно, че имат връзка от няколко месеца. За съжаление, обаче любовта им не се оказа трайна.

Четете още: Риана е сгодена!