Автор
Woman.bg

Запознайте се с най-секси майката в интернет!

Раждането на две деца и грижите за тях не вървят ръка за ръка със секси визията? Това твърдение би изказал човек, който не е виждал изящната Сара Стейдж.

Тя е на 34 години и въпреки двете си бременности може да се похвали със стегната фигура и красиви извивки. Хубавицата без притеснение ги демонстрира в Instagram профила си чрез провокативни кадри и често си навлича неодобрението на онлайн потребителите.

Те ожесточено я нападат, че разголените снимки, които си прави, не отиват на майка на две невръстни деца.

Сара обаче е категорична, че това, че е дала живот на две великолепни деца не означава, че трябва да загърби женствеността си и да обърне гръб на сексапилното излъчване.

"Смешно ми е, когато чета коментари като "Ти си майка, облечи се". Майчинството не бива да отнема от сексапила на една жена. Увереността и това да обичаш себе си са приоритет", категорична е Сара.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

И тъй като твърдо вярва в това, се връща към кариерата на модел само месеци след като става майка. Истината е, че не й е трудно, тъй като Сара тренира и поддържа фигурата си и по време на бременността и то дотолкова, че в деветия месец се хвалеше с плочки на корема.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Суетата й бе разтълкувана от мнозина застрашаваща здравето на плода.

Бебчето обаче се ражда живо и здраво, но това не успокоява онлайн потребителите. И двете дечица на Сара са в перфектно здраве, но интернет потребителите продължават да нападат Стейдж заради разголените й селфита.

А снимка, на която Сара позира в секси поза, докато е оставила детенцето си на земята, безспорно е сред тези, предизвикали най-голямо възмущение.

Кадърът породи вълна от упреци и принуди Сара да се обяснява, че детето е добре, просто е спяло и тя не е искала да го буди.

"Да си оставиш детето на земята, докато си правиш селфита? Това е жалко!", "Дори одеялцето да е чисто, никога не бих оставила детето си на земята в коридора. Щом го правиш - рано или късно ще започнеш да го оставяш и на пода на обществени места!", пишат част от потребителите.

Явно засегната или засрамена от безмилостните коментари, Сара впоследствие изтри снимката.

View post on Instagram