Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Неочаквана среща за Овена през август

Овен - Август ще донесе на Овните неочаквана важна среща и много положителни емоции. Първата му половина е доста нестабилна, когато става дума за финансови потоци. Като цяло, най-добре е да си вземете отпуска в този период, защото умората от работното ежедневие ще бъде повече от очевидна. Ретроградният Меркурий ще ви засегне най-много в съответствие с новите договори, защото това ще забави реализацията на проектите ви. Втората половина на месеца ви въвежда в една по-стабилна работна ситуация, но също така отваря място за ново сътрудничество, особено за тези, които са обвързани с чужбина. През третата десетдневка можете да стартирате важни проекти, които ще имат трайност и стабилност. Венера от сектора на партньорството ви ще направи тригон с Марс на 9 август и това ще засили страстта между вас и любимия човек. Някои ще се съберат отново с бившите си партньори, въпреки че е по-добре да не го правят. Не случайно са „бивши”. Идеалното време за почивка е до 23 август. Плажуването на морето е добре дошло, както и всякакви запознанства, развлечения и романтични приключения.

Телец – През август ще се съсредоточите основно върху ежедневните си отговорности. Като цяло спокойна ще е ситуацията, без много промени. Бъдете смели, решителни и не позволявайте на никого да се намесва в плановете ви. Препоръчва се да бъдете по-внимателни в това, което казвате и пред кого, защото рискувате да навредите на себе си и на близък човек. Възможни са промени в семейството. Още през първата десетдневка на месеца ще влезете в един по-напрегнат период. Контактите с нови сътрудници, договори и много срещи, някои от които ще бъдат доста успешни, докато за придвижване на други обаче ще трябва да изчакате подходящ период, защото ретроградното движение на Меркурий ще отложи някои ваши действия. През втората половина на периода ще има лек спад в енергията ви. Тогава ще трябва да почивате повече, да се опитате да избегнете стресови и напрегнати ситуации. Някои от вас в тези дни ще трябва да променят нещо в диетата или да отделят време за отдих. До 23 август е рисковано да тръгвате за почивка. Плановете могат да се объркат, да възникнат проблеми с финансите, транспорта и други незначителни проблеми също не се изключват.

Близнаци – Очаква ви вълнуващ и интересен месец. Животът сам ще определи приоритетите ви и ще премахне ненужните хора от вашата среда. В средата на август може да имате финансови затруднения, може да не успеете да получите някои свои парични вземания. Възможно е да се върнете към стари проекти и да решите сега да ги продължите. Влиянието на ретроградните планети е силно подчертано, така че реализирането на плановете ви не само за кариерата, но и други, може да бъдат възпрепятствани от различни препятствия и закъснения. По-добре е да не бързате, а да се възползвате от възможността да преосмислите миналия си опит и да извлечете необходимите изводи за бъдещето. Водещ девиз може да ви служи мотото:”Спри и помисли!” Избягвайте силното нервно напрежение, което може да изтощи силите ви. За семейните Близнаци месецът ще е противоречив. Свободните представители на знака да не избягват покани за срещи, събирания. Точно там може да срещнете човека, когото търсите. Август е добро време за почивка, за романтично запознанство и развлечения.