Автор
Woman.bg

Защо изтриха профила в Instagram на Биляна Йотовска?

Профилът на красавицата Биляна Йотовска в социалната мрежа Instagram е изтрит, разкри самата тя.

Известната дама сподели, че е направила всичко възможно, за да си го върне, но дали това ще се случи не се знае. Биляна обаче сподели, че комуникацията с екипа на апликацията акто "доста неадекватна и неефективна".

А каква е причината за изтриването на профила на Йотовска така и не стана ясно. Недоброжелатели обаче побързаха да коментират, че чаровната брюнетка е изхвърлена от приложението заради купени последователи. Така нареченото хакване на профили на много родни популярни личности е въз основа на това, че масово последователите им в Isnatgram са купени. т.е фалшиви. Когато системата на приложението засече това, тя автоматично затваря профила, твърдят те.

Все още обаче не се е появило доказателство, че думите им са верни и профилът на красавицата е бил изтрит заради подобна манипулация.

Междувременно Биляна вече има нов акаунт в социалната мрежа, а редица известни българки като Мария Бонева и Ива Екимова побързаха да подкрепят Йотовска в опита й да популяризира новия си профил. За целта те отрпавиха призиви към собствените си фенове да последват атлетичната сладурана в Instagram.