Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви нова любов!

Днес ще видим, какво ги очаква през следващия месец останалите три знака от зодиака. Август ще донесе за Раците, Лъвовете и Девите различни емоции. Ето, какви са те!

Рак – През първата половина на август може да чувствате засилена тревожност и напрежение. Ще трябва да бъдете търпеливи и да забавите някои от плановете си. В личният ви живот може да настъпи объркване и нестабилност, но след 10 август Венера ще спомогне да хармонизирате постепенно отношенията си. Преди това са възможни чести спорове и стълкновения, сблъсък на мнения и характери. Успешен период за медитация, самоосъзнаване, личностно израстване и развитие. Един месец на открития и победи, много невъзможни неща ще станат реалност, някои желания ще се сбъднат. При някои от вас ще възникне романтично увлечение с приятел или чрез помощта на приятел. Много от обвързаните Раци ще се впуснат в извънбрачни отношения. През август можете да се отпуснете в някой хотел или къмпинг, които се намират на брега на морето или покрай река, езеро, язовир. Можете да предприемете речен или морски круиз: едно незабравимо преживяване ви е гарантирано.

Лъв – През август Слънцето е във вашия знак и ще ви подкрепя в начинанията ви, ще ви зарежда с позитивна енергия и жизненост. Слънчевото затъмнение също във вашия знак ще донесе нови промени в различни области. Ретроградният Марс в квадратура с Уран в началото на август може да предизвика внезапни несъгласия и кавги с емоционалния ви партньор. Добре е да не проявявате егоизъм и да бъдете по-възприемчиви към потребностите на партньора си. Заради ретроградният Меркурий не се препоръчва да вземате важни решения нито за брак, нито за развод. Уран ще ви подтикне да търсите повече свобода, стимулира към преобразования, което ще ви накара да се замислите за собствен бизнес. Някои Лъвове ще се влюбят в съсед или в някой, когото ще срещнат чрез общ приятел. Не бързайте да влизате във връзка, преди да прецените внимателно перспективите. Изберете си спокойно място далеч от суматохата и светската шумотевица и отидете на почивка в някоя живописна местност на хотел, почивна станция - в гората или край морето или се отпуснете у дома си, но без да се уморявате с физическа работа. Екстремните преживявания сега не са за вас.

Дева – През август Девите ще постигнат добри резултати в професионалното си направление. Дългоочакваното признаване на заслугите ще бъде отличен стимул за по-нататъшно развитие. Ще предприемете мерки за подобряване на практическата страна на живота. Увеличаване на доходите, нови придобивки, печалби от нещо. Влиянието на ретроградните планети създава несигурност и неувереност в способностите ви, понякога ще чувствате, че вашите усилия не водят сякаш до никакви резултати или делата ви са в застой. Семейните отношения са стабилни и спокойни, близките ще ви подкрепят в начинанията ви. Сатурн ви прави по-отговорни и зрели в любовта. Въпреки това през първата десетдневка на август квадрата на Слънцето с Юпитер може да доведе до разногласия в партньорските ви отношения. През втората десетдневка обаче Юпитер ще направи тригон с Нептун и ще започне да внася повече хармония, топлина и нежност във връзката ви. Очакват се промени в любовта и брака. Август е отлично време за посещение на оживен курорт и посещение на местните забележителности.