Автор
Woman.bg

Как се подвизава принц Хари в социалните мрежи?

Да си кралска особа е тежка задача, защото нямаш правото да живееш като обикновен човек. Раждаш се в разкош и получаваш всичко, което пожелаеш, само не и свобода. А тя е лукс, който ние, простосмъртните не можем да оценим. Знаете ли, че например кралските наследници нямат право дори да използват социалните мрежи? Те станаха популярни точно в тийнейджърските години на Уилям и Хари, които според източници се изкушили и се подвизавали в интернет пространството с помощта на прякори.

В миналото принцовете, както всички млади хора, изпитвали любопитство към социалните мрежи и ги използвали като начин за комуникация с приятелите си. Тази информация не е потвърдена официално, но почти не съществуват съмнения, че е истина.



Според източници принц Хари се подвизавал в мрежата под псевдонима „Spike Wells”. Така се казвал профилът му във Фейсбук, който изтрил през 2012 г. Сред приятелите на Хари във Фейсбук били едни от най-богатите мъже и жени във Великобритания, а броят им бил около 400. Принцът се разделил с фалшивия си профил преди 6 години след скандала в Лас Вегас. Тогава той бе заснет да купонясва гол с много разкрепостени дами и алкохол в хотелска стая.

Към момента Хари не разполага с личен профил в социалните мрежи, съпругата му Меган също. Тя изтри профилите си в интернет, малко преди официално да стане част от кралското семейство.



Уилям също се поддал на изкушението и се подвизавал в социалните мрежи преди години. Това се случило в студентските му години. Тогава той залагал на псевдонима Стив. С това име се обръщали всичките му приятели към него по онова време.



Единствената кралска особа, която има личен профил в социалните мрежи, е принцеса Юджийн. Тя създаде своя страница в Инстаграм точно в Деня на жената тази година.

Четете още: Сърцето на FEMEN спря да бие