Мила Кунис е от звездите, които не се притесняват да надигат завесата на личния си живот и да разкриват пикантни подробности от интимния си свят.

Това за пореден път си пролича вчера, когато актрисата без свян говори за любопитния начин, по който са започнали отношенията й със съпруга й Аштън Къчър.

Всеизвестен факт е, че той е първото момче, което Мила целува. Това се случва през 1998 година на снимките на сериала "Шеметни години".

"Никой не ми вярва, но тогава нямах чувства към него. Не изпитах абсолютно нищо, когато го целунах", сподели Мила.

Искрите между двамата прехвърчат години по-късно.

View post on Instagram
 


"Видях един много секси мъж зад сцената на награди. Седях и го оглеждах, мислейки си колко е красив. Изведнъж той се обърна и просто не можах да повярвам кой е. Боже, та това бе Къч. Бях изумена, че заглеждам човек, когото познавам цял живот", призна актрисата по време на телевизионно интервю.

"Никога не сме излизали на среща. Двамата бяхме приятелчета за секс. Аз се снимах в лентата "По приятелски", а той в "Просто секс", може да се каже, че пренесохме сюжетите на тези ленти в реалния живот."

Проблемът е, че двамата не след дълго развиват чувства един към друг, което стряска Мила, както тя откровено призна в интервюто от вчера.

"Отидох при него и директно му казах: "Виж какво всъщност ми пука за теб и не искам да прецакам нещата в някакъв момент. Затова ще си тръгна", спомня си Мила.

View post on Instagram
 

Като в истинска романтична комедия обаче Аштън не се отказва толкова лесно и още на другия ден отива в дома на Кунис.

Той звъни на вратата и й заявява: "Премести се при мен!" А нейният отговор бе просто "добре".

А останалото е история... Двамата се сгодяват 2014 година, женят се 2015-а и днес имат две прекрасни дечица Уайът Изабел и Димитрий.

Мила сподели по време на интервюто също така, че когато майка й е разбрала, че излиза с Аштън Къчър, не е можела да повярва.

"Точната й реакция бе: "Мамка му, да бе!" Но на руски, разбира се", сподели Мила през смях.

View post on Instagram
 
View post on Instagram