Автор
Woman.bg

Принц Джордж - най-младата модна икона във Великобритания

Първородният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън не за първи път попада във фокуса на вниманието на модните критици. Тази година престолонаследникът на британския трон дори влезе в класация с най-добре облечените личности във Великобритания.

В престижния списък, публикуван в списанието Tatler, тази година са включени 30 имена, сред които, съвсем очаквано, блестят и тези на Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и Лейди Амелия Уиндзор – красивата братовчедка на Уилям и Хари. Напълно заслужено място в класацията е заела и Нейно величество Елизабет II. И докато тя е най-възрастната личност в редиците на най-стилните знаменитости на Острова, най-младият сред тях се оказва собственият й внук – принц Джордж.

Името на най-голямото дете на херцога и херцогинята на Кеймбридж влиза в списъка с най-елегантните звезди, само дни след като винаги усмихнатият чаровник навърши пет години.

Мястото си в ежегодната класация на изданието малкият принц заслужи с класическия си тоалет в стил Кристофър Робин, съставен от задължителните къси панталонки, чорапи до коленете и ризка.

View post on Instagram
 

Меган Маркъл пък бе определена като жената, която даде нова дефиниция на модерния кралски стил. От изданието не пропускат да отбележат и влиятелната роля на Елизабет II, както и страстта й към ярките и колоритни тонове.

Извън кралския двор, сред имената, които се открояват в списъка, виждаме и тези на Амал Клуни и Дуа Липа.

Четете още: Шок на Острова: Скандални тайни за сексуалния живот на кралицата!