Супермоделът Ирина Шейк и любимият й Брадли Купър определено знаят как да се забавляват по време на романтичната си ваканция в Южна Италия.

32-годишната красавица и 43-годишният актьор бяха уловени от папараци, докато се наслаждаваха на плажната си идилия в красивия морски град Позитано в събота. Двамата събират тен край бреговете на Тиренско море. Ирина бе заложила на бански в нежно розов цвят, подчертаващ бронзовия й загар и стегнатите й бедра и корем.


Дори когато е на плаж, Ирина е вярна на стила си. Върху деколтето й нежно проблясват две нежни колиета, а от лявата й ръка сияе пръстен.


Брадли пък изглежда не по-малко секси в черните си къси панталонки, които разкриват мускулестото му тяло.


И докато из интернет пространството от няколко дни плуват най-различни снимки от почивката на двете звезди, на профила си в Инстаграм бившата изгора на Кристиано Роналдо все пак благоволи да сподели няколко кадъра от ваканцията с половинката си. Особено завладяващи са фотографиите на красив залез, както и на самата Шейк, изкачваща се по въжена стълба в червен бански костюм.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Вчера пък красавицата качи снимка, на която е с бански в животински принт, особено актуален това лято, и без грим.

View post on Instagram
 

Преди малко повече от година Ирина Шейк роди първото си дете. Тя и актьорът Брадли Купър станаха родители на момиченце през пролетта на 2017 г.

Дали обаче изумителната рускиня е сключила таен брак с актьора все още не е известно. Подозренията за този факт бяха събудени, след като в началото на тази година ангелът на Victoria's Secret сподели снимка, на която ясно се виждаше халка на безименния пръст на лявата й ръка.

View post on Instagram
 

Оттогава по този въпрос валят множество коментари и догадки из интернет пространството, но дали двамата са минали под венчилото или все още отлагат сюблимния момент остава пълна загадка.

Звездната двойка е заедно от началото на 2015 г.

Четете още: Няма да я познаете: Ирина Шейк се раздели с косата си