Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, ще се впуснете във флирт

Овен – С преобладаващото влияние на положителните тенденции можете да постигнете успех в много от случаите. Но това не означава, че успехът ще дойде лесно. Понякога обстоятелствата не се развиват по най-подходящия начин, но не се отказвайте, продължете да се движите в избраната посока към това, което се стремите.

Телец – Благоприятен ден за общуване. Възможно е да бъде положено началото на ползотворно сътрудничество, чрез което ще можете да постигнете целите си или началото на приятелска или романтична връзка, която ще донесе много положителни емоции.

Близнаци – Вие ще направите добро впечатление на всички, ще демонстрирате професионализъм и бързо ще получите уважение. Някои от вас ще посетят интересни събития. Романтични увлечения са възможни, но за начало на сериозна връзка е малко вероятно.

Рак – Денят е добър и нещата ще ви се получават лесно. През по-голямата част от времето ще бъдете общителни и весели. Може да се наложи да направите корекция или да отложите някои планове.

Лъв – Денят е благоприятен и подходящ да се съсредоточите върху някои важни проекти. Възможно е за по-младите представители на знака или свободните от вас запознанство, което ще има романтично продължение. Оставете събитията да се развият по свой начин.

Дева – Денят за мнозина ще донесе добри възможности. Все още не е подходящо да поемате рискове и да експериментирате. Не е изключено да се откажете от плановете си за нови идеи. Чувствайте се свободни да казвате каквото искате, но се старайте да не засягате другите.

Везни – Късметът определено ще е с вас. Дръжте здраво кормилото на живота. Ще постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма самоувереност в собствените сили, добра воля и повече оптимизъм.

Скорпион – Малка вероятност има днес да се почувствате свободни и независими. По-скоро ще бъдете поставени пред необходимостта да изпълнявате задължения и отговорности /например професионални или други/.

Стрелец – Имате много енергия и работите по няколко неща едновременно. На хоризонта се появяват нови перспективи. Свободните от вас могат да разчитат на неочакван благоприятен обрат в личния живот.

Козирог – Този ден ще внесе нотка позитивизъм. Някои обстоятелства въпреки временния си характер ще повдигнат духа ви. Бъдете лоялни към хората, с които общувате. Стремете се към баланс в отношенията си със своите началници, колеги и партньори, спазвайте професионалните и брачните задължения.

Водолей – Не всички детайли все още са ясни, така че не е моментът за предприемане на решителни стъпки. Преждевременните действия няма да доведат до положителен резултат. Мнозина Водолеи днес ще се впуснат във флиртове.

Риби – Може да се появи някой, който ще ви даде ценни съвети или предложи разумно финансово решение. Възможно е да получите през деня приятна изненада. Не е изключено да срещнете хора, които ще отворят нови възможности пред вас.