Любовният живот на звездите от спорта често става обществено достояние и няма как да е иначе. Сега ще видим някои двойки, които вече не са заедно.

Григор Димитров и Мария Шарапова

Нашето момче имаше близо 3-годишна връзка със своята колежка от корта - Мария Шарапова. Когато се разделяше с нея Димитров ѝ пожела "щастие и успех", а към днешна дата е щастлив с певицата Никол Шерцингер. В книгата си "Неудържима, моят живот досега", Мария Шарапова разкрива как е забелязала Григор.

"Написах името на Григор в "Гугъл", за да разбера възрастта му. Беше ли изобщо пълнолетен? Двайсет и една. Едва! Помня, че бях виждала едно хлапе да се разхожда из Уимбълдън, високо, слабо, с широка усмивка, която подсказваше, че е наясно, че изглежда добре", споделя Шарапова.

Майк Комри и Хилари Дъф

Връзката на Дъф и Комри започна през 2007 г. През февруари 2010 г. двойката оповести годежа си, а сватбата се състоя през август същата година. Бракът обаче не просъществува дълго, Хилари и Майк съобщиха, че се разделят през януари 2014 г. Бившите съпрузи имат син. От бракоразводните документи става ясно, че Хилари Дъф и Майк Комри са сключили предбрачно споразумение. Бившият хокеист се отказа от правата върху семейната къща.

Борис Бекер и Барбара Фелтус

Тенис легендата Бекер се раздели със съпругата си Фелтус през декември 2000 г. след 7-годишен брак. В края на 1993 Бекер сключи брак с германо-американската актриса и дизайнер Барбара. През 1999, малко преди да се роди второто им дете, Барбара научава от медиите за аферата на Борис с руския фотомодел Анджела Ермакова. Резултатът от изневярата: Бекер се развежда със съпругата си и се сдобива с извънбрачна дъщеря от Анджела.

Мат Кемп и Риана

През декември 2010 г. бейзболистът се раздели с Риана. Певицата се запозна с Мат през ноември 2009 година по време на снимките за поредния си клип. Според таблоидите Риана дори се запознала и с родителите на своя любим на благотворителна вечеря в помощ на аутисти. В крайна сметка обаче двойката стигна до раздяла.

Майк Тайсън и Робин Гивънс

След осем месеца брак двамата се разделиха. Робин получи 10 милиона долара.

Тогава тя разкри, че е била физически тормозена от него, споделяйки, че той я е биел и изнасилвал.

Денис Родман и Кармен Електра

Кармен Електра си пада по "лошите момчета". Тя имаше връзка с едно такова момче - баскетболиста Денис Родман. Двамата се ожениха през 1998 година в Лас Вегас. Актрисата обаче не издържа дълго време с него и се разделиха след шест месеца брак.

Крис Хъмфрис и Ким Кардашиян

Ким Кардашиян се разведе със съпруга си Крис Хъмфрис само 72 дни, след като двамата се венчаха. Тогава тържеството излезе 10 млн. долара. Сватбата беше през август 2011 година, а мнозина я определиха като "приказка".

Анна Курникова и Сергей Фьодоров

Секси тенисистката имаше връзка с един от най-добрите хокеисти в света. Тя и Фьодоров минаха под венчило в Москва през 2001 г. По-късно обаче се разделиха. Сега бившата тенисистка живее с певеца Енрике Иглесиас и двамата се радват на близнаци.

Андре Агаси и Брук Шийлдс

Двамата вдигнаха пищна сватба през 1997 г., а две години по-късно, през 1999-а, се разведоха. Така семейният им живот не продължи дълго време. Тогава Андре ѝ каза: „Бъди щастлива, че нямаме деца, иначе нямаше да направя развода ни толкова лесен за теб“. По-късно двамата твърдяха, че са в приятелски отношения, въпреки че тя не одобри биографичната му книга, която излезе през 2009-а „Open“, в която той я обвинява, че вината за раздялата им е основно нейна.

Денис Родман и Мадона

Денис Белята, както го наричат в Щатите, е сред най-големите плейбои в историята на НБА. Неслучайно в леглото му е била и самата Мадона.

За връзката им се говореше в средата на 90-те. Певицата била толкова хлътнала, че искала дете от баскетболиста. Всичко обаче приключва бързо. Само след 2 месеца бурен секс.

Тони Паркър и Ева Лонгория

Звездната двойка се сгоди през ноември 2006 г. и сключи брак през юли 2007 г. в Париж. Двамата се запознаха след мач на Сан Антонио Спърс, когато Ева и баща й Енрике били поканени в съблекалнята на отбора, за да се срещнат с играчите. Раздялата им настъпи през 2010 г., след обвинения, че той ѝ е изневерил със съпругата на друг играч от НБА.

Алекс Родригес и Камерън Диас

Бейзболистът Алекс Родригес се раздели с холивудската актриса Камерън Диас след 2-годишна връзка заради нейната заетост. Докато бяха заедно двамата привличаха много медийно внимание и често бяха следени от папараци.

Тони Ромо и Джесика Симпсън

Футболистът по американски футбол и певицата бяха една от най-обсъжданите двойки преди години. Техният роман започна в края на 2007 г. и приключи през юни 2009 г. Според мълвата тогава Ромо се разделил със Симпсън само ден преди 29-ия ѝ рожден ден.

Тогава блондинката преживя раздялата твърде тежко. Изненадата ѝ бе голяма, тъй като за двамата се говореше, че усилено работят за бебе и нищо не подсказваше крах.

Ашли и Шерил Коул

Защитникът на "Челси" се запознава с певицата през 2004-а. Двамата се ожениха две години по-късно, през 2006 година в Лондон. Бракът им продължи обаче само 4 години - до 2010-а. Многобройните изневери на бранителя доведоха до разрив в отношенията между двамата.

Марко Ярич и Адриана Лима

Екс баскетболистът и топ моделът имаха брачни отношения.Те си казаха официално "Да" на 14 февруари 2009 г. През 2014-а Ярич и Лима обявиха раздялата си, но официален развод имат от март 2016-а. Според слуховете тя хванала мъжа си да ѝ изневерява с друга манекенка. Освен това спортистът имал любовна авантюра и със съседка.

Алекс Родригес и Кейт Хъдсън

Бейзболната звезда приключи 6-месечните си отношения с актрисата през декември 2009 г. Според мълвата тогава той започнал да обръща внимание на Мадона и това го разделило с Кейт.

Певицата и спортистът бяха замесени в любовна афера и дори се спекулираше, че играчът на "Ню Йорк Янкис" е виновен за развода ѝ с Гай Ричи. Въпреки че тогава 51-годишната Мадона категорично отрече да е била интимна с най-високо платения американски бейзболист. Според медиите отвъд Океана обаче Хъдсън полудяла от ревност, защото Алекс Родригес се обаждал и изпращал съобщения на 51-годишната певица дълго време.