Автор
Woman.bg

Спортни легенди дегустират вината PIXELS на Световното по художествена гимнастика

Модерните български вина PIXELS на New Bloom Winery са официалният винен партньор на 36-то Световно първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в София от 10-и до 16-и септември.

За трети път в историята на художествената гимнастика България е домакин на шампионат на планетата от такъв ранг, но за първи път това ще се случи в столицата. Първите два са се провели през далечните 1969 г. и 1987 г. в морската столица – Варна.

В красивата надпревара тази година участие ще вземат 350 грации от 61 държави. Очаква се финалите да бъдат посетени от над 9000 български и чуждестранни зрители, съобщават организаторите.

Специално за събитието избата ще достави удоволствието на именити спортни легенди да се докоснат до магията и да изпитат сладката радост от завладяващата мекота на PIXELS Совиньон блан, PIXELS Шардоне, PIXELS Розе от сорта Гренаш, както и от специалното пенливо вино PIXELS от италианския сорт Глера, от който се прави Просеко.

Винената серия PIXELS е носител на множество награди. Именно пенливото вино влезе в селекция на американския вестник Washington Post за най-добри разхлаждащи напитки на лятото. Розето PIXELS заслужено спечели златен медал от „Световното по вино“ - Concours Mondial de Bruxelles, а Совиньон бланът може да се похвали с отличия и от Los Angeles International Wine Competition.

„Вината PIXELS се правят с „внимание към всеки детайл“. Тази прецизност и желание за съвършенство откриваме и във взискателен и много красив спорт като художествената гимнастика, в който България е записала името си със златни букви. За нас е чест да подкрепим подобно събитие и пожелаваме успех на българските златните момичета“, коментираха от производителя New Bloom Winery.