Известно е, че една от най-обсъжданите личност в света Кейт Мидълтън има сестра и брат, които не представляват чак толкова голям интерес за медиите. Но това съвсем не означава, че те не го заслужават, напротив. Днес обаче ще се спрем върху сестрата, тъй като научихме няколко интересни факта за нея, които бихме искали да ви споделим.

Тя е Пипа Мидълтън, за която съдбата е отредила да бъде в сянката на по-голямата си сестра. Ето какво имаме да ви кажем за нея:

1.Името ѝ е необичайно

Защо родителите са ѝ дали това странно име? Всъщност не са. Пипа е кратката форма на цялото ѝ име – Филипа Шарлот Мидълтън. Когато Кейт и принц Уилям сключиха брак през 2011 г. тя бе помолила пресата да я назовава с цялото ѝ име, но това така и не се случи. Младата сестра Мидълтън обаче не остана огорчена от този факт и дори, когато издаде книгата си „Celebrate” тя се подписа като Пипа.

2.Тя бе единствената шаферка на Кейт

За първи път Пипа привлече по-сериозното вниманиена медиите през 2011 г. по време на сватбата на сестра си. Една причините за това бе, че тя беше единствената дама, която държеше безкрайната булчинска рокля на Кейт. Още на следващия ден пресата гъмжеше от материали, свързани с Пипа и отличната ѝ визия.



3.Има си собствен герб

Получила го още преди сватбата на сестра си, в знак на новото си по-различно социално положение. Той обозначава факта, че тя има повече привилегии като приближен на кралската фамилия.

4.Най-добрата леля

Семейство Мидълтън се слави с избора си на оригинални подаръци и точно такъв е бил този, който тя направила на принц Джордж. Подаръкът бил отливка на дланите и стъпалата му върху сребро. Сладко, нали? Според източници този жест струвал на Пипа скромните 11 хил. паунда.

5.Тя има вълнуващ личен живот

Твърде се, че има дълъг списък от мъже, въздишали и въздишащи по Пипа. Първата ѝ любов била още колежа и това бил треньорът ѝ по хокей. Той за съжаление не отвърнал на чувствата ѝ, но за сметка на това тя е била с редица красавци. Сред бившите на Мидълтън са все упсешни и богати мъже като Джордж Пърси, Джонатъ Патерсън, Нико Джаксън, имаше слухове дори и за принц Хари. През 2007 г. обаче Пипа се укротява, защото среща истинската любов в лицето на милиардера Джеймс Матюс. Двамата сключиха брак миналата година, а първата им рожба вече расте в утробата на Пипа.



6.Спортът е най-голята ѝ любов

Пипа обожава да спортува и не спира да го прави, дори и сега, когато е бременна. Още в студентските си години обожавала да практикува различни дисциплини и най-вече хокей на трева и тенис. По-късно тя се увлича също по бокса и алпинизма. И до ден днешен тя взима участие и в благотворителни маратони.

7.Вярна на кариерата си

Пипа е сред дамите, които някак успяват да съчетаят кариерата със семейния живот. Известно време тя работеше в ПР агенция, а след това се занимаваше с организирането на събития за компанията „Table Talk”. Разбира се, работила е и за семейната фирма за кетъринг „Party Pieces”, а междувременно издаваше и онлайн издание „Party Time”. Любовта на Пипа към словото идва, когато учи английска литература в университета. Работи и като журналист за няколко световни издания, сред които „Vanity Fair” и “The Spectator”.



8.Карл Лагерфелд е сред враговете ѝ

Карл Лагерфелд неведнъж е споменавал, че обожава красотата на Кейт Мидълтън. Струва му се романтична и нежна, но това съвсем не важи и за сестра ѝ. Дизайнерът не е използвал груби определения за Пипа, но публично е заявявал, че никак не му харесва лицето ѝ. Самата тя не е отговаряла на изявленията му. Лагерфелд се изказва най-ласкаво за майката на дъщерите Мидълтън – Карол. Според него тя е много по-секси от Пипа и Кейт.



9.Тя има кралска титла

Съпругът на Пипа, Джеймс Матюс, е наследник на титла „Лорд“ на Глен Африк. Затова един ден Мидълтън ще може да се похвали с титлата лейди Глен Африк.

Четете още: Защо принц Хари никога не сваля тази гривна от ръката си