Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес сексуалният ви потенциал нараства значително

Овен – Не се отпускайте и не позволявайте на събитията да следват собствения си ход. Ще постигнете много повече, ако поемете инициативата в свои ръце. Разговорите с колеги по професионални теми могат да ви насочат към интересни идеи, които ще донесат изненадващо ефективни резултати.

Телец – В даденото време е необходимо особено отговорно да се отнасяте към изпълнението на задълженията си, както на работното място, така и у дома. Необходимо е да демонстрирате активност, да търсите изход от всяка ситуация, да се заемете с развитието на вече започналите дела. Всичко започнато трябва да се довърши.

Близнаци – Днес бъдете изключително предпазливи със здравето си. Има голяма вероятност да пипнете вирусно заболяване. Опитайте се да отложите вземането на решения и важните въпроси за по-късно, тъй като сега ще ви е трудно да преценявате трезво ситуацията и да направите правилния избор.

Рак – Професионалните дела няма да са толкова сложни, колкото може да изглеждат на пръв поглед, затова се заемете смело с изпълнението им. Денят е благоприятен за романтични срещи, срещи с приятели и дори комуникация с непознати хора. Всичко това ще ви достави удоволствие.

Лъв – Днес може да има недоразумения с колегите или ръководството. Ако чуете критика по ваш адрес, не бързайте да се обиждате. Подходящо време да се борите с лошите навици. Нараства сексуалният ви потенциал.

Дева
– Днешният ден е подходящ за учене, за срещи със стари приятели и разширяване на хоризонта. Плътно се заемете с работата и задълженията си. Вслушвайте се в съветите и мнението на по-опитни хора.

Везни – Денят има изгледи да бъде благоприятен. Може би днес ще получите интересно финансово предложение. Възможни са също материални придобивки. В отношенията с близки хора днес ще има пълно взаимно разбирателство.

Скорпион – Ако в този момент ви трябва морална подкрепа или просто одобрение от други хора, свържете се със старите си приятели. Те ще могат да погледнат на проблема ви от неочакван ъгъл и благодарение на това ще можете да намерите бързо решение.

Стрелец – Денят не предразполага към напрегната работа. Недоброжелателите могат да тъкат интриги зад гърба ви, така че не давайте основания за клюки. Можете да споделяте проблемите си с близки хора, да обсъждате теми, които ви интересуват и да създавате съвместни планове за бъдещето.

Козирог – Денят може да е напрегнат поради раздразнителността и непоносимостта на някои хора около вас. Но не позволявайте на емоциите да ви вкарват в конфликтни ситуации. Ако в личната ви връзка има какво още да се желае, сега не е подходящо да се заемате с поправянето на ситуацията. Малко вероятно е вашите усилия да бъдат успешни.

Водолей – Бъдете енергични, общителни и дружелюбни. По това време може да възникнат ситуации, които изискват вашето внимание и бързо вземане на решения. Ще трябва да защитите своята позиция, като давате неоспорими аргументи.

Риби – Днешният ден е добре напълно да го посветите на себе си. Всички взети от вас решения ще бъдат напълно удовлетворителни. В личния ви живот нещата ще зависят до голяма степен от вас. Добри са възможностите да постигнете взаимно разбирателство с половинката си.