Автор
Woman.bg

Вижте тоалетите на звездите на купона на Би Ти Ви

Куп звезди уважиха празненството на Би Ти Ви за началото на новия сезон вчера вечерта. Начело бяха менторите от „Гласът на България” Иван Лечев, Поли Генова и Камелия, която изглеждаше прекрасно в ултра къса рокля. Водещи бяха Деси Стоянова, Сашо Кадиев, Натали Трифонова в секси черна рокля с презрамки. На купона бяха и другите две синоптички на медията.

Стаси Цалова, която се върна на екран преди броени дни, демонстрира перфектна фигура след второто раждане и нова прическа. Водещите на „Тази събота, тази неделя” не сваляха поглед от червената рокля на Деси Стоянова, а продуцентката на новините Гена Трайкова показа, че няма нищо общо в публикациите, че се е запуснала. Тя изглеждаше по-елегантна от всякога в къса рокля, а на подобна дължина се бе спряла и Цветанка Ризова. На бяла къса рокля бе заложила спортната водеща Николета Маданска.

За доброто настроени се погрижиха звездата от „Скъпи наследници” Орлин Павлов с Графа, а гостите замезваха с квалитетни напитки и екзотични хапки като патешки дроб с шоколад.

Слави Трифонов не уважи празненството, а шеф на Би Ти Ви Флориан Скала обяви, че медията пуска нов сериал. „Щастлив съм да съобщя, че вече работим по следващия си първокласен проект в областта на телевизионното кино – романтичната комедия „Слънчев бряг“, с участието на някои от най-любимите български актьори, познати от ефира на bTV. Зрителите ни могат да очакват още една висококачествена локална продукция в каналите на bTV Media Group“, коментира Флориан Скала.


„Слънчев бряг“ е предназначен за седмично излъчване и е още едно доказателство за стремежа на bTV винаги да предлага на своите зрители качествено и разнообразно съдържание на всички платформи. В едноименната поредица, чиито снимки вече са в ход, участват млади звезди на българското телевизионно кино, станали любимци на публиката с първите оригинални сериали на bTV. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова и др. са сред кино талантите, които ще си партнират с големи имена от различни поколения артисти, за да представят на любителите на българските сериали вълнуващи истории от живота в морския курорт.

Четете още: Най-красивите тоалети на кинофестивала във Венеция