Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Октомври носи нова любов за Лъвовете

Рак – В началото на октомври Меркурий прави квадрат с Плутон. Поради това може да срещнете трудности в съвместни бизнес проекти, които не могат да бъдат ясно дефинирани и решени, защото те ще идват от неизвестни източници.

Това ще създаде напрежение във вашите бизнес или партньорски отношения. Внимавайте някой да не прави нещо зад гърба ви. Венера ще започне ретроградно движение на 5 октомври, като предупреждава, че на всяка цена трябва да се избягват рискови ходове и инвестиции. На 10 октомври Меркурий ще влезе в знака на Скорпион, откъдето ще направи опозицията с Уран.

Това може да доведе до неочаквано прекъсване на сътрудничество, което би възпрепятствало вашите планове, особено ако имате частен бизнес. Ще срещнете трудности в работата в екип, с доставчици и подизпълнители, така че е важно да сте готови за компромиси.

Квадратурата на Венера с Марс ще ви тласка към бързи и необмислени ходове, конфликти с колеги или хора на власт, което ще окаже неблагоприятно влияние върху вашите финанси. Ще бъде необходимо да се уредят неизплатените дългове. Мнозина ще постигнат публичен успех - представяне на успешна презентация или сключване на дългосрочен бизнес договор.

Също така може да започнете нещо ново, което изисква творчески подход. Печалбите ще дойдат в областта на забавленията и образованието. Добре е да избягвате прибързаните финансови ходове, защото това може да доведе до не малки загуби. През третата десетдневка на октомври ви очакват стабилни позиции и ползи от бизнес партньорството. Внимавайте с повишените разходи.

В личен план в началото на октомври може да имате разногласия с партньора си.

Недоволството, което сте потискали дълго време, ще започне да подкопава емоционалната ви връзка. Говорете за проблемите с партньора си. Към средата на месеца ще се стабилизират нещата. Имате нужда от установени съвместни ритуали и споделен живот. По-късно ще постигнете спокойствие в отношенията с близкия човек. Ще се насладите на много общи моменти. Ще се опитате да наваксате това, което сте пропуснали през предходния период. Вашият партньор ще бъде възприемчив към вашите предложения и ще се погрижи за чувства ви.

За свободните представители на знака първата половина на месеца носи хаотични събития в областта на любовта. Може да имате разочарования от новите си симпатии. Някои ще изберат да се върнат към старата си любов. Към края на периода има добри изгледи да се започнат нови хармонични отношения в дългосрочен план.

Лъв – Меркурий в квадрат с Плутон на 3 октомври е предупреждение да избягвате сложни финансови ситуации, големи инвестиции и сделки и да обръщате повече внимание на паричните потоци. Някой ще се опита да направи така, че да ви тласне към загуба.

Ще бъде активирана сферата на скритите ви врагове, така че бъдете по-предпазливи. Ще разкриете някои тайни. Това ще доведе до прекратяване на сътрудничеството с отделни лица. Ако вие сте участвали в някои машинации, очаквайте неприятности.

Меркурий ще направи съвпад с Венера и тригон към Нептун и това ще ви помогне да се измъкнете от трудностите. Възможно е даже да получите неочаквана помощ. Може да подновите прекъснато сътрудничество. Разчитайте на интуицията си при решаване на финансови затруднения. Имате добър усет за тези неща. Безработните от вас ще си намерят по-лесно работа на черно.

През първата половина на месеца в личните отношения може да се появят несъответствия между вас и любимия човек. Няма да можете да се адаптирате един към друг и ще се получават чести разногласия и противоречия. Няма да можете да се споразумеете за общи планове, инвестиции. Партньорът ви ще се съмнява, че криете нещо и има тайни помежду ви.

През втората половина на месеца отношенията с любимия ще започнат да се хармонизират. Ще бъдете по-склонни да правите компромиси и ще вземете някои неща в ръцете си. Ще предприемете повече инициативи във всичко. Първата десетдневка ще бъде динамична за свободните представители на знака и ще ви донесе повече възможности да влезете в емоционална връзка, но този път ще действате внимателно, за да не повторите предишните грешки.

В последните дни на месеца има голям шанс някой да разтупка сърцето ви и да го изпълни с копнеж.

Дева – В началото на октомври Меркурий прави квадрат с Плутон, което може да стане причина да понесете финансови загуби заради неразумен ход или поради намеса на конкуренцията. По-късно може да се стигне до неочаквано отменяне на проект, което ще се отрази негативно върху вашите доходи и платежни транзакции.

През втората десетдневка на октомври Меркурий ще направи съвпад с Венера и хармонични аспекти със Сатурн и Нептун. Това ще ви помогне да преодолеете стагнацията и разногласията при преговорите по нови и настоящи проекти. Вие ще решите да поемате разумни рискове.

Финансовото ви състояние ще се подобри благодарение на успешните споразумения и мъдрите действия, които ще предприемете в тази посока. Мнозина ще успеят да постигнат споразумение с бизнес партньори и да сключат благоприятен договор.

Меркурий ще направи квадратура с Марс на 19 октомври и това ще окаже неблагоприятно въздействие върху сферата на обслужването и взаимоотношенията ви с клиентите. Също така може да донесе конфликт с вашия началник, ако имате такъв.

Към края на месеца може да намалеят паричните приходи.

Тези, които си търсят работа ще могат по-лесно да си намерят в областта на транспорта и комуникациите.

Ретроградното движение на Венера, както и квадратурата с Марс, ще ви донесат сцени на ревност, подозрителност и разправии, които трябва да избягвате на всяка цена. През втората половина на октомври ще можете да подобрите взаимоотношенията си. Връзката между Меркурий и Юпитер ще ви донесе по-добро разбиране и мотивация да бъдете честни един към друг.

Свободните представители на знака ще се почувстват несигурни и могат да допуснат грешки в опита си да привлекат вниманието на някого. От това няма да излезе нищо, но затова пък има големи шансове до края на месеца да срещнете много по-подходящ човек.

Очаквайте хороскопа за месец октомври на следващите три знака от зодиака утре >>

Четете още: Овни, октомври ви готви среща със стара любов. Близнаци, ще започнете тайна връзка