Задава се нова звездна сватба и то съвсем скоро, може би още днес. Чаровната актриса, която вчера посрещна 46-ия си рожден ден - Гуинет Полтроу, и половинката ѝ Брад Фалчък се готвят да се оженят този уикенд и то в дома си. Или поне така твърдят световните медии.

Двамата се сгодиха през април 2017 г. и очевидно вече са решили, че е дошъл моментът да се врекат във вечна любов пред близки приятели и роднини. Вчера Брад сподели снимка на Гуинет от миналото лято в профила си в Инстаграм и написа красиво пожелание и признание.



Той я определи като вечната красавица, която винаги дава всичко от себе си и е перфектна във всяко отношение. Разкри, че за него тя е най-невероятният човек, който се е раждал някога и който никога не стои на безкрайно дългите си крака, за да си почива, а постоянно се труди.

Въпреки че нито Гуинет, нито любимият ѝ са потвърдили слуха за сватбата, ехни близки заявили под тайно, че това ще се случи.

View post on Instagram
 


Актрисата и продуцентът започват връзката си през 2014 г., но за първи път се появяват заедно публично през 2015 г. Преди това Полтроу беше омъжена за фронтмена на Coldplay – Крис Мартин в продължение на 10 години. От него тя има син и дъщеря.

Брад също има един неуспешен брак зад гърба си, от който има две деца.

Но дали този уикенд ще има сватба? Следете ни и ще разберете.

Четете още: Нора съди Кулагин за 35 000 лева