Някога Кейт Мос бе един от моделите с изпити лица и нито грам мазнина в излишък по тялото, но днес реалността е по-различна. Русокосата красавица вече е зряла жена на 44 г., която си е позволила да наддаде някой-друг килограм и не се притеснява дали папараците ще я заснемат по бански.

Вчера тя беше забелязана на яхта в Сен Тропе заедно с любимия ѝ Николай фон Бисмарк, с когото има връзка от три години, както и с няколко приятели. Някогашното болезнено слабо тяло на Мос вече е придобило по-различен, дори бихме казали по-здравословен вид. Моделът бе заложил на бански от две половини – черен на червени точки. По лицето ѝ няма капка грим, но за сметка на това не липсват бижута по ръцете ѝ. Значително по-младият от нея Николай фон Бисмарк също се радва на хубавото време по шарен бански.



В момента Кейт Мос е във Франция заради голямото модно събитие Седмица на модата в Париж. Моделът пристигна от Лондон малко след 16-ия рожден ден на дъщеря си Лила Грейс.

44-годишната Кейт Мос и 31-годишният аристократ Николай фон Бисмарк започват романтична връзка през 2015 г. Точно преди година обаче се появиха слухове, че отношенията им са претърпели сериозни изпитания и дори са приключили. Малко по-късно стана ясно, че те са заедно и връзката им става все по-силна.

От известно време насам пък в медиите усилено се говори, че красавицата, която някога бе известна с буйния си нрав и слабостта си към алкохола и купоните до зори, е сложила край на неразумния си начин на живот и заменя питиетата с фрешове. Кейт била вдъхновена да започне здравословна промяна и сега прекарва по-голямата част от времето си във фитнеса и в тренировки по йога. Мос искала да бъде в добра форма, защото осъзнава, че ходът на времето е безпощаден.

Четете още: Диона напусна Къщата