Автор
Woman.bg

16-годишната българка, която покори света от подиума на "Шанел"

На бляскаво шоу в Париж гениалният Карл Лагерфелд представи новата колекция на "Шанел" за сезон пролет-лято 2019.

Той не изневери на себе си и впечатли публиката не само с творения, но и с декор. Специално за модното шоу моделиерът превърна Гран Пале в морски бряг. Като за целта емблематичният дворец се сдоби с морски вълни, синьо „небе“ и пясък, по който моделите на бранда дефилираха боси.



Моделите представиха характерните за модната къща костюми от туид със строго-елегантен облик. Наред с тях видяхме и такива с по-разчупена визия, включваща комбинация от цветове и раздвижена кройка. Впечатление направиха и типичните за бранда клъчове, които обаче част от моделите носеха около врата си като бижу. Наред с тях видяхме и чанти с доста по-ваканционна визия. Не липсваха и мини летните рокли, потничетата, разкриващи плът, а също и изящните ризи в бяло.

Именно с такава бяла риза в комбинация с черен панталон, съчетан с колан тип бижу с блестящи букви, изписващи името на бранда, дефилира Кая Гербер – изящната дъщеря на модната икона Синди Крауфорд.

Кая за пореден път нагледно доказа, че е достойна наследничка на майка си. Изглежда Гербер е взела от нея не само красотата, но и умението грациозно да върви по котешката пътека, привличайки към себе си погледи, пълни с възхита.

Макар да е все още на 17, тя вече е сред музите на Карл Лагерфелд и е дефилирала за модна къща "Шанел" цели три пъти.



Другата звезда в последното шоу на "Шанел" бе нашенката Белослава Хинова, за която родните медии писаха, че е избрана лично от Лагерфелд за шоуто.

Момичето е само на 16 години и за последните 10 години, освен Креми Оташлийска, е единствената българка дефилирала за модния бранд.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Визията на самия Карл Лагерфелд по време на ревюто също направи силно впечатление. Причината е, че знаменитият моделиер за първи път от години насам се появи без любимите си очила с тъмни стъкла.

Няма как да не подчертаем, че известните красавици бяха не само по котешката пътека, но и сред публиката. На ревюто, за да се запознаят лично с новите творения на френската модна къща, бяха дошли звездни дами като Памела Андерсен и Ванеса Паради.