Автор
Woman.bg

Изгониха сестрата на Меган от двореца Кенсингтън

Сестрата на Меган Маркъл – Саманта бе изгонена от двореца Кенсингтън, след като пристигна там неочаквано. 53-годишната дама прелетя от Канада до Англия, за да посети херцогинята на Съсекс, за която злослови неведнъж в медиите, но очевидно не е постигнала целта си. Саманта не била допусната от охраната.



Преди това дамата се отбила през магазина за сувенири, откъдето купила маски с ликовете на принц Хари и сестра ѝ. От дълго време насам Саманта Маркъл се изказва неласкаво за Меган в медиите и коментира, че бившата актриса напълно е зачеркнала семейството си и контактува единствено с майка си. Преди две седмици Саманта написала писмо до кралството, с което заплашва, че поведението ѝ ще ескалира, ако не ѝ бъде дадена възможност да се срещне с Меган очи в очи. До момента херцогинята не е отговорила на нападките на сестра си, но ходът на Саманта и желанието ѝ да се изправят една срещу друга говори много за отношенията им.



Сестрата на Меган нашумя почти веднага, след като романсът между актрисата и принца стана официален. Тя многократно коментира, че откакто Меган е станал звезда е обърнала гръб на нея и баща им, а също така и че не е годна да бъде кралска особа. Преди време Саманта съобщи, че ще напише книга с много факти от личния им живот и Меган трябвало да бъде подготвена за някои неудобни истини, които ще излязат наяве. Любопитно какъв ли ще бъде отговорът на херцогинята...

Четете още: Златка Райкова се обясни в любов на Благой