Автор
Woman.bg

Анджелина Джоли върти тайна любов с Киану Рийвс

Анджелина Джоли и Киану Рийвс са двойка. Това е новината, която яростно препуска из чуждите медии и сериозно развълнува феновете на актьорите у нас и по света.

43-годишната актриса, която от две години е в развод със съпруга си Брад Пит, върти тайна любовна афера със заклетия ерген Киану Рийвс, тръбят американските медии.

Източник, близък на звездите, твърди, че двамата се срещат от лятото на миналата година и все още поддържат пламъка на любовта помежду си жив. Припомняме, че още тогава актьорите бяха засечени на тайно романтично пътешествие до гръцкия остров Паксос. Тогава из медийното пространство светкавично плъзнаха папарашки снимки, засекли двойката на яхта край гръцкия остров.

Приближени на актрисата пък до днес продължават да твърдят, че това са пълни измислици и че между нея и звездата от „Матрицата“ няма нищо общо.

Този път повод за светкавичното повторно разпространяване на клюката, че между двамата наистина има сериозни интимни отношения, дойде от статия, поместена в американския таблоид Gossip Cop, след като 54-годишният Рийвс бе забелязан в дома на красавицата.

Според източника, чието име не се разкрива, Киану бил изключително привързан към шестте деца на Джоли и бил в прекрасни отношения с тях. Те от своя страна пък били изключителни щастливи, че новият избраник на майка им е точно той.

Към момента звездите отказват да афишират публично чувствата си. А майката на актьора нямала нищо против многодетната му половинка и била много щастлива, че синът ѝ е намерил любовта, разкрива още източникът, цитиран от Gossip Cop.

Четете още: Анджелина Джоли стана блондинка