Моделът Вероника Стефанова, която е в очакване на първото си дете, откри салон за красота в столицата. Чаровната блондинка посрещна гостите си с питка в ръце, а с водосвет бе "орисан" новият кът за красота.

Любопитен детайл е, че освен традиционните услуги, които ще се предлагат, като прическа, маникюр, педикюр и масажи, в новия салон ще се работи до полунощ и вратите ще затварят в 00:00. Идеята е дамите, които през деня не са имали време да оформят косата и ноктите си, да могат да го направят минути преди да отидат на клуб. Неслучайно локацията на салона е в Студентски град, където има не едно и две нощни заведения.

Самата Вероника сподели пред Woman.bg, че в дните - петък и събота, посетителите на салона ще могат да опитат от специален кетъринг и ще се насладят на музика, която ще бъде пускана от диджей в салона. А след като са готови за купон ще имат възможност да се качат и в лимузина, с която да направят няколко обиколки из улиците на нощна София преди да отидат на дискотека.

Интериорът е решен в златисто, като за дизайна се е погрижила самата Вероника, носителка на титлата "Мис Свят България 2017".