Автор
Woman.bg

Историята на Пепеляшка: Каква е била първата работа на Меган

Днес Меган Маркъл е херцогиня на Съсекс и се очаква да роди един от наследниците на британската корона.

Но някога и тя е била обикновено момиче, на което ѝ се е налагало да работи, за да изкарва прехраната си. Всъщност самата Меган без свян сподели, че първата ѝ работа далеч не е била толкова бляскава, колкото професията на актриса, която я направи известна.

Четете още: Бременната Меган пази любимия си от дъжда (Снимки)

"Първата ми работа бе свързана с изхвърлянето на боклук и тя спомогна да се превърна в човека, който съм днес", призна Меган на среща с тийнейджърки в девическа гимназия в Австралия. Херцогинята също така не пропусна да подчертае, че тя самата е получила образованието си в училище само за момичета.

"Това да съм сред толкова силни и изявени дами много ми помогна. Да си заобиколен от такива личности те прави по-уверен в самия себе си", искрена бе Меган.

На разговора с девойките присъства и съпругът на Меган – принц Хари. Той говори за необходимостта мъжете да се включат в борбата за равенство между половете.

"Ние, мъжете, трябва да подкрепим дамите със своя глас и трябва да го направим незабавно", сподели Хари.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че преди да стане част от кралското семейство херцогинята на Кеймбридж – Кейт, също бе едно съвсем обикновено момиче, което се опитваше да бъде независимо и да изкарва парите си само.

В онези далечни години, преди с Уилям да си кажат заветното "да", Кейт се занимава със семейния бизнес за кетъринг, а по-късно постъпва на отговорна длъжност в един от скъпите магазини за мода в Лондон - „Jigsaw”. Длъжността ѝ в него е свързана с организацията на доставките на бижута и аксесоари.