Меган е не само бременна, но и болна. Крехката дама, в чиято утроба расте следващият кралски наследник, е в тежко физическо състояние, заради което тя ограничи официалните си ангажименти в Австралия. Според източници дори се налага тя да прекъсне визитата си и да се върне обратно в Англия.

По непотвърдена информация Меган страда от коварна болест, която съпътства бременността ѝ и предизвиква изключително остри симптоми – гадене, хрема, отпадналост, дехидратация, загуба на тегло и др. Те могат да се проявят по всяко време, а на херцогинята на Съсекс ѝ се случи по време на важен ангажимент на остров Фиджи. Това стана в края на миналата седмица, когато тя посети местен пазар. Тогава се събраха голяма тълпа от почитатели, които копнееха да се докоснат до бившата актриса. Не след дълго обаче охраната на Меган я изведе от събитието и то бе прекъснато, заради многобройната публика, струпването на толкова много хора застрашавало сигурността на кралската особа. Оказа се всъщност, че единственото съображение било влошеното ѝ състояние.



А тази новина да ви напомня за някого? Например за Кейт? Припомняме ви, че по време на трите си бременности херцогинята на Кеймбридж страдаше от същото коварно заболяване. Но за разлика от Меган, Мидълтън не се опитваше да го прикрие.

Според близки на кралското семейство съпругата на принц Хари не се чувства никак добре, което я възпира да го придружава навсякъде, но от двореца Кенсингтън все още не са потвърдили или коментирали тази информация. Вчера Меган отново се опита да отхвърли слуховете за здравословното си състояние, като произнесе емоционална реч за жените и тяхната независимост в Нова Зеландия. Тя стоеше красива и уверена пред портрета на кралица Елизабет и приветстваше правото на жените да гласуват и да бъдат равни с мъжете.

"Феминизмът е справедливост", заключи Меган.

Четете още: Миската Гергана Гунчева е едно от новите лица на БНТ