Автор
Woman.bg

Джъстин Тиймбърлейк с признания за съпругата си

В автобиографичната си книга, която излезе на пазара през октомври, Джъстин Тиймбърлейк говори открито за своята съпруга Джесика Бийл. Певецът помни добре запознанството им и споделя подробности за него с целия свят. Най-вече отбелязва това, което го е впечатлило у нея.

"Когато се запознах с Джес, разбира се, забелязах красотата ѝ. Направих и някакъв коментар. Никой друг не го разбра, освен нея. Тя се засмя и аз разбрах, че има чувство за хумор, подобно на моето. Това ми хареса, но мина известно време, след което нещата помежду ни потръгнаха", спомня си певецът.

Той обаче не поискал телефонния ѝ номер. Видял я отново по време на турнето си FutureSex / LoveSounds през 2006-а. Тогава вече разменили контакти. "Необходимо ни беше време, за да признаем и двамата, че сме наистина един друг".

Двойката изкарала един месец заедно след завръщането на Тимбърлейк от пътуване в чужбина. През 2012 година влюбените минаха под венчило и си казаха официално "Да". Имат син Силас, който се роди през 2015-а. И до днес Тимбърлейк и Бийл са една от най-хубавите и положителни звездни двойки.