Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, ето какви сте били в предишния си живот!

Продължаваме с нашата разходка из кармичните изпитания и задачи, с които е натоварен всеки един знак от зодиака. Всеки ден нашият астролог Ивелина Пенчева ще поднася на вниманието ви своите астрологически виждания и съвети за съдбоносните влияния в живота на всяка зодия. Следете ни редовно, за да разберете коя е вашата карма и какви са позитивните и отрицателни качества, които сте поели от предишните си превъплъщения на Земята. Днес е ред на зодия Близнаци.

В предишни въплъщения Телецът е бил чувствителен и неуверен в себе си флегматик. Ако емоциите са останали в миналото, тогава нерешителността и флегматичността са пренесени и в този живот. Във всичките си предишни инкарнации този зодиакален знак е бил много впечатлителен и настоящият му живот е един вид урок за него, който да го научи да се справя с неговите страхове, чувства и страсти и да не бъде воден от чувствата и емоциите си.

Телецът носи редица отрицателни навици от миналото: нерешителност, забавеност, неспособност за вземане на бързи и ясни решения. Ако в този живот се научат да се борят със своите вредни черти и могат да принудят съзнанието да контролира сърцето, а не обратното, те ще изпълнят своята кармична цел.

В сегашното въплъщение на Телец къщата им е от голямо значение, което за тях е истинска крепост и най-удобното място в света. На дома си гледа като на свещена територия. Домашния уют и семейните ценности той цени повече от всичко. Не на последно място са чувствата, парите и удобството. Кармата на жената Телец е през целия й настоящ живот да устройва собственото си гнездо и да изгради силни взаимоотношения.

Една от важните кармични задачи на този знак е към временните трудности и неуспехи да се отнасят спокойно. Ето защо съдбата често изпраща изпитания за сила и издръжливост на Телец под форма на нещастна любов, финансови затруднения, липса на признание от другите. Ако осъзнае, че всичко, от което наистина се нуждае, вече е в него - той ще се научи да използва временните трудности като мощен стимул за по-нататъшно развитие. Но ако продължава да губи контрол над себе си, при приближаването на най-малката опасност и постоянно да се оплаква, че му липсва нещо, кармата на Телец ще остане нещастна за цял живот.

Основните кармични връзки на този зодиакален знак се проявяват чрез онези хора, от които зависи финансовото благополучие. Това би могло да бъде шеф или колеги по работа, хора, чрез които Телец изгражда кариерата си, партньор или приятели, на които човек от този знак възлага определени надежди. Но в същото време е много важно за него да разбере, че не може да изгради силни взаимоотношения единствено на материалния интерес. Така например, жената Телец, която е омъжена по сметка, може да бъде много нещастна, защото за да се обогати за сметка на друго лице, тя ще трябва да заплати скъпо след това. Колкото повече Телецът се противопоставя на бедността вътрешно и външно, толкова повече Съдбата го притиска. Той трябва да разбере: спокойствието и увереността могат да бъдат намерени само в себе си, а не във външния свят. И трябва да разбере, че значението на човек като индивид не се определя от състоянието на неговата банкова сметка. Ако намери силата да се откаже от това, от което не се нуждае, то пред него ще появяват нови хоризонти.

Основната кармична задача на Телец е да се научи да бъде благодарен на вселената за всичко, което му дава. Ако човек роден под този знак, знае как да оцени това, което има и не забравя да благодари на висшите сили за него, той ще бъде много щастлив.

Виж кармата на Овена >>