Скоро Мерил Стрийп ще получи вълна от поздравления. Не, не се очаква актрисата да грабне четвърти "Оскар".

Този път поводът за радост е от по-личен характер. Любимата на цял свят актриса ще стане баба за първи път, това заяви лично нейният говорител. Той подчерта, че Стрийп очаква събитието с огромно нетърпение.

Най-голямата дъщеря на Мерил Стрийп Мейми Гъмър очаква бебе от годеника си - продуцента Мехар Сетхи. Преди да се събере с Мехар, Мейми бе женена за актьора Бенджамин Уокър, но двамата се разведоха след две години брак.

Мейми е най-голямото от четирите деца на Мерил Стртийп и скулптора Дон Гъмър. Двамата се женят през далечната 1978 година и вече 40 години са заедно, доказвайки, че щастливи семейства може да има, дори и в Холивуд.

"Не знам какво щях да правя без съпруга си. Щях да съм мъртва, емоционално поне, ако не го бях срещнала. Той е най-прекрасният", сподели неотдавна актрисата.

"Тя е модел за подражание. През целия си живот се учим от нея и я гледаме как се държи - не само на сцената (ако успехът ѝ има тайна, не ни я е споделила), но и в живота, как общува с хората", сподели неотдавна 35-годишната Мейми. Двете дами не само са изключително близки, но и удивително си приличат.

Ако видите снимка от младините на Стрийп, навярно ще решите, че това е Мейми.