Подобно на повечето момичета, когато става въпрос за червила, не спирам да търся перфектното червено. В поредното преследване на “the prefect red” се озовах в един от големите софийски молове и по-специално в зоната за красота пред елегантно аранжирания щанд на Dior. И ако си мислите, че случайно попаднах там, трябва да ви разочаровам. В подобни моменти случайности няма, защото точно тогава подсъзнанието ни работи с пълна сила. А моето не просто ми говореше, то пееше силно с гласа на Принс любимата ми негова песен Kiss.

Случайност? Едва ли...


В този момент не обърнах внимание на дяволития ми вътрешен глас, а просто затананиках добре познатия рефрен, разглеждайки изложените луксозни метални кутийки в червено и сребро. И когато в ръцете ми попадна Ultra Rouge в нюанса "999" разбрах защо си тананикам точно тази песен. Спомних си, че именно на този музикален фон прекрасната Натали Портман се разхожда грациозно само по пуловер и червило Ultra Rouge в перфектно червено в рекламния клип на линията на легендарната френска модна къща.

The perfect red "999" е жизнено и изразително и определено за специални поводи, ето защо много бързо се оказа в чантата ми. Тъй като червилото има блестящо покритие, не знаех дали да вярвам на рекламата, че ще трае 12 часа. Това бе причината веднага да направя класическия тест – импровизирана вечеря с приятелки. Въпреки че цветът не остана съвсем непокътнат след достатъчно количество вино, суши и женски приказки, той все пак издържа през цялата вечер, а в допълнение заслужи освен моите адмирации, заради невероятното усещане и комфорт от добрата хидратация на устните, и много комплименти от момичетата.
Накрая на вечерта, у дома, получих и целувка от любимото ми момче.

Случайност? Едва ли..