Автор
Цвета Герчева

Тайната на Ива Екимова: Дисциплина, себеуважение и любов, първо към себе си

Ако не я познава, човек може да си помисли, че Ива Екимова е особено специална ВИП персона. Едно имам да ви кажа - много грешите. Дали заради годините познанство с нея или заради десетките ситуации, в които е показвала колко човечна, мила, земна и винаги готова да помогне е, но щом веднъж прекараш един час в компанията ѝ, обикновено започваш да я чувстваш като приятел.

Сигурно и затова толкова обичам да сядам на сладки приказки с нея. Днес посвещаваме срещата си на чаша ароматен Ahmad Tea и си бъбрим за нещата от живота. И никога за работа. Закон!

Но сега искам да ви покажа какъв страхотен човек е тя. Затова и съвсем семпло и непринудено ѝ задавам няколко бързи въпроса. И тук никой няма претенции за "Пулицър", просто обсъждаме няколко "малки теми за големи".

- Здравей Ива, първо да те попитам как така винаги изглеждаш толкова добре? Познавам те от годни и абсолютно винаги си в ТОП форма! Имаш някаква тайна!

- Ако беше тайна, как щях да ти я кажа? Рецептата се състои в три думи: дисциплина, себеуважение и любов, първо към себе си! Върху тези три компонента лежат резултатите от всички усилия при поддържането на добрата визия! И, разбира се, с грижите на д-р Денкова!



-В дните преди Нова година всички си правим своята равносметка за изминалата година - каква е твоята?

- Имам три важни извода:
1. Да си сама не е чак такава трагедия! Даже в това има доза очарование!
2. Силите за справяне с всяка ситуация са вътре във всеки един от нас, стига да си достатъчно мотивиран! Дори да се откажеш от алкохола и сладкото!
3. Винаги можеш да си дадеш шанс да опиташ нещо ново!



- Къде намираш магията на живота? Къде търсиш доброто?


- Първо в себе си. След като се срещнеш със смъртта, единственото, което ти остава е да се довериш на живота! После в дъщеря си! След това, във всички прекрасни и добри хора, които привличам, стъпвайки на тези ценности!


- Коя е твоята кратка история за “добра фея”, която те е накарала да вярваш в чудесата?

- Вселената! Доказва ми ежедневно, че чудеса се случват, именно защото вярвам в тях!



-Йога, здравословен начин на живот и много спорт - кои са нещата, от които не би се отказала никога?

- Не мога да кажа, че водя здравословен начин на живот. От йогата и спорта не бих се отказала, както и от въздържанието от алкохол. След решението да се омъжа за Дими, това е следващото най-добро решение в живота ми!

За тази фотосесия Ива Екимова е неотразима с рокля на NEVENA!

С любезното съдействие на "Старата госпожа", която ни прие за тази топла чаена фотосесия.

(в материала има продуктово позициониране)