Децата на първите поп фолк диви вече пораснаха и съвсем скоро ще поемат сами по пътя си. Някои от тях вървят по стъпките на гласовитите си майки, например Симона Загорова, която е наследница на Глория, вече има и издадени песни зад гърба си. За други пък тепърва предстои да чуем, но вече са популярни в медиите.

View post on Instagram
 

Вероятно името Ивон ви е познато. Така се казва дъщерята на Анелия, която е плод на любовта ѝ с Коко Динев. В последно време Ивон е често обсъждана в медиите, заради твърде зрелия за годините ѝ външен вид, а много дори предполагат, че тя вече е посегнала към пластичната хирургия и има корекции по себе си.

Тийнейджърката определено умее изкуството на предизвикателните снимки, които публикува в социалните мрежи, което също възмущава голяма част от обществото. Но за изненада на всички Ивон отвърна на обвиненията и отрече да има пластични корекции. По нейни думи тя единствено си слага изкуствени мигли, а всичко останало е грим. Също така тя гордо заяви, че е девствена, а голямата ѝ мечта е да бъде певица като майка си.

Четете още: Майли Сайръс каза "Да" на Лиъм!