Автор
Woman.bg

Най-стилните моменти на Джей Ло през 2018-а (Снимки)

Несъмнено Джей Ло винаги успява да впечатли с визия. Латино дивата може за секунди да предизвика възхищение с тоалета, с който се появява на червения килим или на светско събитие.

През 2018-а певицата показа не едно или две интересни модни решения. Тоалетите ѝ оставиха траен отпечатък по модните страници на списанията, а фотообективите бяха насочени към нея точно, когато трябва.

Една от зашеметяващите рокли, с която певицата се появи през декември, беше в розово и с много тюл. Още със самата си поява тя събра погледите на премиерата на новия филма "Втори шанс", в който участва.

Дженифър очарова и с изключително стилна визия по време на 25-ата годишнина на сп "ELLE". На партито певицата се появи с рокля в два цвята - черно и пепел от рози, а голямата цепка отпред бе запомнящ се детайл.

Джей Ло показа и друго лице. Тя може да бъде еднакво секси както с дълга елегантна рокля, така и с далеч по-екстравагантна визия. Такава я видяхме по време на наградите "MTV VMAs Vanguard Award в Beauty & Essex" в Ню Йорк, когато тя се появи с тоалет на Versace и златни бижута.

С още един шеметен тоалет изпълнителката ни изненада тази година. Тя се появи на "Мет Гала" в Ню Йорк с изумителна рокля на модния бранд Balmain. Многото камъни по тоалета и кръстът отпред не останаха незабелязани.