Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, отделете време на семейството си

Овен – Денят носи позитивна енергия, но въпреки това се постарайте да обръщате по-малко внимание на думите и постъпките на околните, иначе ще избухне вашият огнен темперамент. Препоръчва се повече да релаксирате и да търсите спокойна среда.

Телец – Вие ще бъдете в състояние да се справите с проблемите, които ще ви попречат, а ефективността и концентрацията ви в професионалната област ще бъдат на високо ниво. Романтичните приключения ще ви намерят сами, най-важното е да не седите затворени между четири стени.

Близнаци – Ако сте били скарани с някого, използвайте възможността да възстановите добрите отношения. Това е благоприятен ден за помирение. Освен това сега е подходящото време за признание в любов.

Рак – Възможно е да има неочакван обрат в събитията. Може би ще почувствате по-голяма отговорност в делата си, вероятно ще искате да вземете решение за някои проблеми. Не забравяйте обаче за собствените си нужди и отделете част от деня и за себе си.

Лъв –
Благоприятен ден, в който може да ви се открият добри възможности в личен план. С вашето обаяние лесно ще въздействате върху другите. Твърде е възможно да имате съдбоносна среща на най-неочакваното място.

Дева – Не можете да стоите спокойно, тъй като ви чакат много спешни задачи. Звездите не обещават, че денят непременно ще бъде приятен, но ще бъде интересно. Само не забравяйте, че не трябва да се излагате на неоправдан риск. Добър момент за любов.

Везни – Днес е добро време да бъдете по-близо до семейството, да обърнете повече внимание на близките си, да се погрижите за тях, да участвате в техните дела. Малките семейни радости ще направят деня ви по-приятен.

Скорпион – Денят е белязан от висока ефективност, ще работите отговорно. Възможно е да има някои препятствия пред успеха ви, но лесно ще ги заобиколите. Звездите предвещават благоприятно развитие на събитията в сферата на живота.

Стрелец – Намерете баланс във всичко, което правите. Това е ключът към успеха за вас. Днес трябва да се съсредоточите върху онези области, в които чувствате, че можете да спечелите, да напреднете, да постигнете успех.

Козирог – Денят е благоприятен и обещава успех по много въпроси. Лесно ще разделите главното от второстепенното. Може да има противоречия между това, което искате, и това, което другите очакват от вас.

Водолей – Твърде много стресиращи ситуации днес могат да се натрупат и е възможно да ви дойде да кажете: "Не мога повече". Но грешите! Вие имате много повече сили в себе си, отколкото си мислите.

Риби – При вземането на решения интуицията и предчувствието ще играят важна роля. Интимните отношения ще донесат голямо удоволствие, но в същото време могат да бъдат свързани с илюзии, разочарования, несигурност или неоправдани надежди.