Автор
Woman.bg

Саня Борисова позира с дизайнерски рокли в операта (Снимки)

Актрисата Саня Борисова блести с официални рокли на талантливата дизайнерка Радослава Лазарова. В изискания интериор на Националната опера и балет тя засне фотосесия, облечена с дизайнерски рокли. Актрисата си партнира с топмодела Вероника Стефанова и заедно, пред обектива на фотографа Ивомир Пешев, представят творенията на младата дизайнерка.

В колекцията се открояват уникалните авторски дантели, изработени по дизайн на Радослава Лазарова. Актуална тенденция, която дизайнерката развива в колекцията, са ефектните прозрачни детайли. На тях Радослава Лазарова обръща специално внимание, като оформя прозрачните елементи в сложни конструкции. Такива могат да бъдат видяни при част от роклите, с които Саня Борисова се снима във фотосесията.

Сред най-ефектните в колекцията е червена рокля – комбинация на два силуета в един, при която интересните конструктивни срязвания и прозрачни елементи са съчетани с 3D ръчно изработена флорална декорация и богата украса от перли и кристали. Саня Борисова позира и с черна рокля с нюанси на сребро, графит и екрю, обсипана с перли. При нея асиметричната пола с конструктивни прозрачни елементи е комбинирана с бюстие с ръчно изработена релефна украса от кристали, пера и мъниста.

Сред роклите, с които актрисата Саня Борисова блести са и три в женствения силует „русалка“ с красиви шлейфове, а цветовете са мока, златисто, телесно и пудра. Една от тях е и роклята, която Саня Борисова избира за официалната церемония в красивия дворец „Киджи“ в Арича, когато получава наградата за „Най-добра изгряваща актриса в Италия“. Тази рокля с барокови мотиви и украса от ръчно нашити кристали в цвета на скъпоценния камък цитрин, е специално подбрана от Радослава Лазарова, съобразно интериора на двореца.

Асиметрия, различни дължини и многопластови поли от ефектни прозрачни тъкани, също са характерни за колекция Womanity Prom 2019. Те присъстват в дизайна на роклите, подбрани за топмодела Вероника Стефанова. Рокля в цвят бордо със силует „принцеса“ се отличава с асиметрично поставена релефна дантела с перли, кристали и корсет с ефектни пера. Интересна е и „голата рокля“, обсипана с кристали с преливане на прозрачни материи в телесно, графит и пудра.

Ръчната декорация от графитени кристали с различна форма и размери следва извивките на женското тяло и силуета тип „русалка“. Вероника Стефанова позира с още един вариант на „гола рокля“ – къса с отделен пищен шлейф. Декорацията отново е ръчно нашита с графитени кристали, а комбинацията от цветове включва: черно, графит и телесно. Силна асиметрия в друга рокля на дизайнерката Радослава Лазарова подчертава интересното съчетание на преливащи цветове – тъмно синьо, кралско синьо и цвят тийл.

Роклята с артистично младежко излъчване е тип принцеса с дълбоко V-образно деколте, гол гръб и украсена с 3D прозрачни, ръчноизработени цветя.