Автор
Woman.bg

Ето ги участниците в новия сезон на "Капките"

Нов сезон на предаването за имитатори "Като две капки вода" ще има стана ясно от официално съобщение. Вече са ясни и половината от участниците, които ще се включат в това издание на шоуто.

Папи Ханс и Тита са първите сигурни участници, които ще разпишат договори с продуцента Маги Халваджиян, пише в. „Уикенд“.

Говори се, че Тита била лично препоръчана от своя шеф Криско, който е в много близки отношения с Маги Халваджиян. Папи Ханс доскоро въобще не влизал в плановете за „Капките”, но във „ВИП Брадър” майсторът на кекса показа, че го бива и в имитациите.

В „Капките” тази пролет със сигурност ще има и фолк звезда. Според слуховете се водят преговори с няколко музиканти от лекия жанр, а най-спряган като бъдещ участник е Илиян.

Актрисата Ани Михайлова също е сред вероятните участници в състезанието за двойници.

Очаква се в предаването да бъдат привлечени и актьори от новите сериали на телевизията „Дяволското гърло” и „Господин Х и морето” с Алекс Сърчаджиева и Калин Врачански.

Завръщането на „Като две капки вода” означава завръщане и на неговите несменяеми водещи Васил Василев-Зуека и Димитър Рачков. Любопитен въпрос е и кой ще влезе в журито. За там от месеци се спряга името на фолк звездата Преслава, която трябваше да е ментор в „Гласът на България” по bTV, но в последния момент нещата се провалили. Тя вече се появи в един сезон на предаването като участник, а сега е вероятно да се изяви и като жури.