Автор
Woman.bg

Вижте кой ще е неотлъчно до Меган по време на раждането

Бременността на Меган Маркъл напредва все повече и вълненията около раждането се засилват. Имаше слухове, че херцогинята на Съсекс ще наруши поредната кралска традиция и ще роди у дома, но стана ясно, че всъщност това не е вярно. Бившата актриса ще роди в добре познатото крило Линдо на лондонската болница „Сейнт Мери“, а подготовката ѝ за голямото събитие вече е започнала.

Развълнувана от всичко, което ѝ предстои, Меган е започнала отрано да настройва психиката си за раждането. Херцогинята се е обърнала към дула, която ще бъде до нея, когато поредният кралски наследник започне да излиза на бял свят. Помощницата е специално обучено лице, което ще се грижи за позитивната нагласа на Меган, както и за физическото ѝ състояние до, преди и след раждането.

Приближени на кралското семейство издават, че за бъдещата майка е много важно да е заредена с положителна енергия по време на голямото събитие, заради което се е обърнала и към помощта на дула.



Междувременно ви припомняме, че Меган няма да се възползва от услугите на бавачка, която да помага на нея и на Хари в отглеждането на бебето. За тази цел от САЩ ще прелети майка ѝ Дория, която ще живее в специално отделено за нея крило в имението им в Уиндзор.

Любопитните новини, свързани с Меган от последните дни, съвсем не свършват дотук. Съвсем наскоро стана ясно, че бившата актриса е успяла да спечели възхищението на един много специален за кралското семейство човек. Това е Хелън Мирън, която самият принц Хари нарича „грани“. Причината за това е, че през 2006 г. тя влезе в ролята на кралица Елизабет Втора във филма „Кралицата“. Ето какво сподели актрисата за Меган преди дни:



„Мисля, че откакто връзката между Меган и Хари стана официална, тя се държи изключително достойно – сдържана, елегантна, дисциплинирана, семпла и много човечна. Възхищавам ѝ се, толкова е трудно да водиш такъв живот, изпълнен с огромно напрежение. Мисля, че тя го прави с финес“.

Четете още: Вижте Лейди Гага на 13!