Още една холивудска красавица е на крачка от сватба - Дженифър Лорънс е сгодена за любимия си Кук Марони! Информацията е потвърдена снощи от близък на двойката.

Ето защо Джен и Кук бяха засечени от папараци да вечерят в сърцето на Ню Йорк, видимо щастливи, сякаш празнуват специален повод. Очевидци пък твърдят, че са видели огромен бляскав пръстен да краси ръката на актрисата. И въпреки че двойката е седяла на маса в ъгъла на ресторанта, околните не отделяли очи от тях и от забележителното, очевидно годежно, бижу.

Дженифър и Кук, който е притежател на голяма галерия в Ню Йорк, започнаха връзката си, само няколко месеца след като актрисата приключи връзката си с режисьора Дарън Аронофски през ноември 2017-а. Очевидно тя е щастлива с новата си любов и я пази ревностно от публичното внимание. Двамата никога не са се появявали заедно на червения килим.

Холивудската актриса е признавала неведнъж пред медиите, че няма търпение да се задоми и че щом срещне мъжа на живота си, ще направи всичко възможно отношенията им да бъдат красиви и хармонични. Явно това е Кук Марони! С нетърпение очакваме датата на сватбата!

Четете още: Евакуират кралското семейство след Брекзит