Автор
Woman.bg

Българката, която се срещна с Лагерфелд преди смъртта му

От няколко дни насам светът на модата е потънал в скръб и всички си спомнят за неповторимия Карл Лагерфелд. Той си отиде, а с него и цяла една епоха, но приносът му ще остане във времето. Днес ще се фокусираме повече над бъдещето, което изглежда обещаващо в лицето на една красива и съвсем млада българка – Белослава Хинова.

Тя е само на 16 г., но вече е постигнала една от най-съкровените мечти на всяка дама, която копнее да пробие в модната индустрия. Преди няколко месеца чаровната Бел стана част от ревю на „Шанел“. Тогава Карл Лагерфелд представи новата колекция, като лично е подбрал моделите, които да дефилират по подиума и нашето момиче е било едно от тях.

View post on Instagram
 


Самата Белослава твърди, че е спечелила дизайнера заради естествената си красота, защото той и „Шанел“ предпочитат натуралната визия. Моделът споделя, че се подготвяла прецизно за срещата с Лагерфелд, защото е знаела предварително, че лично той ще реши кои момичета да представят тоалетите. Модният гуру единствено благодарил на Белослава и не казал нищо друго, а малко по-късно тя разбрала, че е одобрена за ревюто.

От тогава светът е пленен от чара на родната красавица, а все повече големи брандове се интересуват от нея.

Четете още: 16-годишната българка, която покори света от подиума на "Шанел"