Автор
Woman.bg

Радина Кърджилова - емоционална, наивна и срамежлива

Емоционална, наивна и срамежлива - така описва себе си една от най-обаятелните актриси на родната сцена Радина Кърджилова. През 2018 г. печели „Икар за водеща женска роля“ за ролята на Екатерина в „Танцът Делхи“ от Иван Вирипаев, с режисьор Галин Стоев. А през 2016 г. посреща на бял свят своето най-голямо щастие и вдъхновение – сина си Христо. Самата Радина определя детето си като най-голямото предизвикателство в живота ѝ за последните 10 години, а повече от всичко иска да има и второ дете.

Нежната и в същото време пламенна актриса е истинското доказателство, че жената може да бъде успешна както на сцената, така и в живота, а това което я прави силна, е семейството. Също така пред камерата на Woman.bg тя споделя, че тайната съставка на женския успех се крие не само в търпението, но и в правилната доза компромиси. Радина Кърджилова е една от любимките на родната публика в театъра и киното, а за първи път видяхме красивото ѝ лице на малкия екран в сериала "Стъклен дом".

Актрисата е номинирана на първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Кино/Театър". Гласувайте за нея тук.