Автор
Woman.bg

Яна Маринова: Пожелавам си никога да не ме е страх!

Ян Бибиян и Фют – с тези двама любими герои от детството описва себе си актрисата Яна Маринова – една от номинираните дами за приза "Жена на десетилетието" в категорията "Кино/Театър", който сайтът ни има честта да връчи до броени дни.

Най-голямото предизвикателство в професионален план е нейният първи проект – филмът „Привличане“, който става най-гледаният бг филм за 2018. Яна е негов съ-сценарист и продуцент, споделя с гордост актрисата пред камерата на Woman.bg. За да го реализира обаче, тя признава, че ѝ е било нужно достатъчно време, за да срещне правилните хора – онези, които да я вдъхновят да го направи.

Силата на една жена се крие в нейните чисто женски качества – да обича всеотдайно, да разбира без думи и да проявява смелост в името на детето и семейството си, смята още звездата от „11 А“.


Тайната съставка на женския успех пък според нея е да не се опитваме да бъдем мъже, а да се стараем с чисто женските си качества да прокарваме, да защитаваме и да се борим за идеите си.

На въпроса ни какво би направила, ако ѝ се даде шанс да притежава суперсила, Яна Маринова отговаря така: „Пожелавам си никога да не ме е страх!“

Актрисата е номинирана на първите годишни награди на Woman.bg "Жена на десетилетието" в категория "Кино/Театър". Гласувайте за нея тук.